|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#22 |
Drugar foruma
|
![]()
ewo da se widi kako smo mi,ili ti ja
![]() ![]() ![]() p.s pevacica je mnogo lepsa u prirodi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Belaj boy
|
![]()
Trudim se da izgledam normalno a ne klosarski.Nekad klasika,pantalone i sako,nekad duks i farmerke,vazno da je udobno i da mi nije vrucina jer to tesko podnosim.Veoma mi je bitna obuca,na pr.neke neupadljive,crne patike koje mogu da se prosvercuju i kao cipele ali da su udobne,zbog stajanja. @Belja SO-Koja je ovo mixeta na slici?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Drugar foruma
|
![]()
@jeftabgf
pa ne izgledamo mi valjda klosarski ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Belaj boy
|
![]()
Druze moj,nisam ni pomislio na vas da izgledate lose.Cak izgledate veoma dobro i hvala bogu mladi i ste.To sam rekao onako uopsteno jer imam i ja neke saradnike koji dolaze u farmerkama sa flekama od ulja i sl,a to mi je bas bljak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Drugar foruma
|
![]()
@jeftabgd
ma znam breee ![]() ![]() Promijenjeno od Belja_SO (30.11.2008 u 04:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
@Belja_SO
Sta ti je breee sa prstom? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Belaj boy
|
![]()
@Belja SO-Ili si gurao prste na pogresno mesto ili si zakucavao neke eksere,zagledao se u neku ribu i
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Drugar foruma
|
![]()
@skoricnik
@jeftabgd a jbg coek seljak. Kupio novu tanjiracu i namesto neke rotore. i jbg. Taka tura sto bi se kazalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Belaj boy
|
![]()
@BeljaSO-Salimo se nas dvojica,naravno.Samo ti sljakaj nesto pored muzike ovo je preterano nestabilno i varljivo.Iz licnog iskustva ti kazem,ceo zivot samo se muzikom bavim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
imate, styling |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|