|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ja i pevac 800 e, u bg-u, s tim sto meni ide 550 e a njemu 250 e jer je sva oprema moja (mixer,kutije..)
![]() |
#22 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.05.2005
Mjesto: Tuzla
Downloads: 153
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa3x
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
I ne bile tako male dnevnice za novu godinu kad je sve vise fajlasa i kolega koji te prvo pitaju koliko si pogodio za novu godinu a kasnije se ponude da sviraju za maltene upola cijene.Fuj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Vredan član društva
|
![]()
Moj band (5 ljudi) svira za 7€ po stolici, restoran prima oko 450-500 ljudi, pa izračunajte...ako bude kao prošle godine, biće minimum 600€ po glavi za doček, reprizu ne sviramo iz principa (što kaže Dragan Panić-Šporet, pardon Smederevac NEMA REPRIZE ŽIVOTA), drugi dan smo sa familijom!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Imam ponudu za folkoteku Berlin u Sjenici 1300e 31. i 1. i bice neko od Grandovaca i mislim da cu da dogovrim tu tezgu ako mi u medjuvremenu ne izleti nesto bolje
![]()
![]() |
#25 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
koliko sam uspeo da vidim samo smo se ja i igor javili iz vojvodine.ovde je stanje takvo..cene su do i oko 500 evra za kafice,a za diskoteke za 2000 ljudi ne znam.
kada bi nekom rekao da mi je cena 25ooEUR mislim da bi dobio batina.. osim ako ne sviram kod bate kan-kana u hotelu Park! i tamo bi u svakom slucaju dobio batina..al tamo se vec utrpao amadeus ili OK cini mi se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Belaj boy
|
![]()
Moj porodicni bend(zena i ja)je vec odbio tezgu od 2x1000e,za hotel Kaldera u Laktasima,Banjaluka,jer je dva dana i malo nam je daleko a deca(5 i 10)vec postavljaju mnogo pitanja,tako da cemo raditi nesto u Bgd za manje pare ali ujutro biti u svojoj kuci.Vec sad imam kombinaciju za 2x600e,za svirku od 2x1 sat+DJ,ali je tender jos u toku.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
ballaboband molim te ne lupaj.
lako je tebi po BiH i nemackoj. ovde je evro danas opet skocio..do NG ce biti mozda 90 i nesto, a inspekcija zatvara svaki dan za kojesta.. 450 000 ljudi zivi na budzetu..pa da sam vlasnik kafica od 150kv/m ,ni u snu ne bi dao 2500eur..razmisli.bez ljutnje |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kolege...ne kaze se za dzabe "strpljen-spasen"...ne treba zuriti sa pogodbama...najbolje je sacekati pa kad gazdama bude frka onda ne pitaju sta kosta...ali,pare unapred obavezno...
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mora pazljivo da se pogadja, ali niko ne da kintu unapred, jer se placa od ulaznica. U Pozarevcu se u predhodne 2-3 godine nekoliko puta desilo da muzika bude ispaljena na foru "sta da radimo, malo je ulaznica prodato", pa im gazda isplati manju cenu od dogovorene, a prosle godine je jedan gazda jednoj muzici (da ne imenujem ni gazdu ni muziku) 30. decembra javio da nece da pravi docek, jer je sve goste prebacio u drugi restoran (koji on isto drzi), jer mu se nije isplatilo da placa dve muzike. Tu ni kapara ne igra neku ulogu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
godina, nova |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|