|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
*Nisi jedini ima nas vise nego sto mislis...
Ovde u mom kraju sam mnoge "zarazio" sa yamahom ![]() E Igore profesore kako tebe da zaboravim jbt..oprosti yamahe ti ![]() sve sto je vise sviram vise je volim. (samo me nervira sto ritam moram da smanjim na 50,da bi se cula harmonika ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.01.2006
Mjesto: ITALIJA(MACERATA) 70KM od Ancone
Downloads: 221
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PA1X-TRITON LEE-G-1000-casio CZ101
Interesi: muzika-fudbal...itd samo da je sport -hehe
![]() |
![]()
gibanica smanji na 0 -stavi 100 eura i ostavi pored kontenjera ...heheheheh mozda ce je neko uzet al ne radi sinta nego radi para hahah
MALA SALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
ostavljao sam je i kod kontejnera i pod most i na ulici i bacao je u dunav al nikako da ode..eee neka te neka,,,dabog da za vikend imo 3 coveka u lokalu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja mislim da ce ovde da bude banovanja zbog zajebavanja i prozivanja moderatora sto je mnogo lose
![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (21.10.2008 u 23:15 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Godfather
|
![]()
I pale su 2 nedeljice, zbog ponashanja i po drugim temama.
Konstantna provokavija! Dugo nisam banovao nikoga, i bash sam se trudio da to ne uchinim, ali ovo je prevrshilo svaku meru!
![]() |
#26 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Sto se mene tice stojim iza postupaka svih moderatora a mislim da je malo omeksao sistem pa se su pojedini okurazili,a i opet se koliko mi se cini pojavljuju dupli nikovi a i to cemo resiti vrlo brzo!U ovim recima ce se naci pojedini clanovi a ostatku vesele ekipe yu midi isam nista lose rekao a ni pomislio
![]()
![]() |
#27 |
Vredan član društva
|
![]()
@Marco-potpisujem sve receno :-)
@A ti Vaxteru, slusaj me... ![]()
![]() |
#28 |
Godfather
|
![]()
Ma, samo opushteno...
Ne potresaju mene takve stvari vishe... Uvek ima provokatora... ![]() Nego ce se mi nadjemo, pa da se nastavi ono sa slike. To bi bila bolja akcija! ![]() Moram se bar jednom videti sa ovima koji su mi u Beogradu. Sramota da smo u istom gradu, a da se nikad nismo nashli. A sa druge strane se nadjemo, a udaljeni stotinama, a sa nekima i hiljadama kilometara...
![]() |
#29 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.01.2006
Mjesto: ITALIJA(MACERATA) 70KM od Ancone
Downloads: 221
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PA1X-TRITON LEE-G-1000-casio CZ101
Interesi: muzika-fudbal...itd samo da je sport -hehe
![]() |
![]()
ekipo ako ovo vredi za moju salu(zajebanciju ) nemojte nista cekat odma me izbacite (auuuuu sto ste mi vi neki gestapovci sta je ovo covek ne sme ni da dise ) ionako uvek samo pomazem i dajem sve ko me god zatrazi ,nije nikakvi problem samo momci netreba glumit gestapoa nego imat malo smisla i za humor .nista lose ne vidim u onome sto sam napisao hehehee aj piozdrav svim muzicarima ako je moj zadnji ulaz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
KRVAVI
|
![]()
Sta si ti to,pobegao iz ravnoga Srema?
![]() |
Favoriti |
Oznake |