|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Odomaćeni član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.09.2006
Mjesto: Svud po malo!!
Downloads: 2902
Uploads: 2
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Klavir
![]() |
![]()
skupi pare i kupi njih ako hoces aktivne dvosistemce,neces se pokajati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da se navežem na post u vezi s preporukom Yamaha s 115: to je zvučnik koji se dobro dere, ima snagu ali kvaliteta je jednaka nuli. Mi smo ih imali dosta dugo u kombinaciji s emx5000. Tek kad smo kupili dynacord 12/3, pa EV sx300, tek tada sam osjetio kvalitetu Tyrusa 2. Yamaha ne valja. Svima koji sviraju na njih preporučujem da ih se riješe. Bilo da su s 112, 115 ili nova serija c112...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jeli neko ima iskustvo sa ove kutije DAP audio i to su aktivne
![]() http://www.musik-service.de/images/p...751042/i00.jpg 15/1 active plastic vented PA speaker system Woofer: 15", 2.6 Ohm 63 mm Voice Coil High Driver: 1.375" Titanium Dome, 8 Ohm, 34 mm Voice Coil Amplifier Output Power Low: 225 Watt RMS Amplifier Output Power High: 75 Watt RMS Freq. Response (-3 dB): 60 - 15.000 Hz Freq. Range (-10 dB): 45 - 18.000 Hz Sensitivity (Full Space): 96 dB / W / m Max. SPL at 1 m (Theoretical): 120.8 dB Nominal Dispersion (HxV): 65° x 65° Dimensions (LxWxH): 445 x 350 x 680 mm Net Weight: 22 kg Promijenjeno od Svirac bt (14.10.2008 u 17:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 20
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
poz kolege
zanima me da li neko zna ili je cuo da kutije fbt hi max 60a imaju neku gresku pa crkavaju.Drug mi svira sa davorom badrovom i uzimali su te kutije u paru sa binovima i imali su problema,naime jedna od max 60a je riknula u toku svirke,nedavno sam dobio info da se isto desilo kod nekih momaka iz foce da su im crkle obadvije,ovi u amadexu gdje su kupljene vele da su ih opteretili,moze li da crkne aktivna kutija ili da se spali ako se odvrne ili kako ide to??? pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
kad su te kutije u pitanju (pod uslovom da nije prčkano po njima pre toga) jedino može biti greška u onima što rukuju njima. Ja dok su bile pod garancijom sam ih baš opterećivao i mučio i dan danas rade bez problema. Kako kod mene, tako i kod svih koje znam da imaju taj model. A znam baš puno njih. I nijedan od vlasnika istih neće da ih prodaje.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 20
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
pa musterija sam da uzmem bash te kutije,vidim po netu da ih hvale,kako je moguce da rikne aktivna kutija i jel to moguce??
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
500w, aktivne, kutije |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|