|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E moj Sejo necu da komentarisem
![]()
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 11.03.2008
Downloads: 148
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
hehe volim stosam vako pametan
pa se i nemjesam nigdje zahvalan sam svima koji mi pomognu a i onima sto mi ne pomognu samo mogu reci da sam ja mod na jedno 3 sajta za satelit i mogu vam reci dasu svugdje sranja gde ima EXYUGO nezahvalni bahati pametni kad sve to skontas oni ispanu dzukci veliki kad ih otkrijes znate onu nasu znam ja nas jebo ti nas |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]()
Citiram Jagera...
Citat:
Da vise ne idemo u spam...Napisao sam da su setovi extra ![]()
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Shorc, nemoj i ti da potprckujesh, a i sam znash da je to Milan.
Vama klincima se oprashta dosta, bash zbog godina, ali nekada stvari predju svaku granicu. Milan je drzak, bezobrazan i nevaspitan, i zasluzuje svaki dan banane, pa i vishe!
#5 |
Moderator
|
![]()
Ok onda je ovo the end
![]()
#6 |
Godfather
|
![]()
Vidish kako si ti razuman dechko, za razliku od onog.
![]()
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
E svašta!!!!
Evo i ja pročitah ovu "novonastalu" situaciju,baš šteta što se dogode takvi ispadi! Ja smatram da je nepotrebno tako reagirati,pa svima se desilo to da se skine nešto što se već ima ili da je nekakav set katastofa i da pojedinci stave tu nešto što nikome ne treba,al eto nek se vidi da su nešto stavili,medjutim u svakom tom setu se nadje makar jedna dobra boja!I super,znači džabe sam je dobio,malo preuredio i idemo dalje........ Znači sad bi svako trebao dizati frku jel nije dobio nešt što mu se svidja?! U tom slučaju braco moj postoje ljudi koji rade te poslove,profesionalci (imaju oni i svoje stranice,studio...) pa ti ljudi srede sint po želji da se smrzneš! Lijepo platiš i Bog te veselio!!!!!! Meni je dobro i ovako,druženje,tu i tamo skineš nešt što ti treba ili zamoliš ostale za kakvu uslugu i to je to! POZDRAV |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bolan, losi, setovi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|