|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Suludi Moderator
|
![]()
Evo narode ko sto naziv kaze dakle set od pa800 za 2000 eura! Moj jaran mi kaze bas neki dan naletio na nekog koji je takodze registrovan ovdije (al necu ime da mu kazem bar jos ne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suludi Moderator
|
![]()
Ah ja! Zaboravio sam napomenit da je u prici sa mojim drugom taj isti sto prodaje set napomeno mene i kako moze do mene doc jer imam neke boje sto mu se svidzaju pa da mu dadnem!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E da potvrdim tu priču...Poznajem i Alena i tog prijatelja (i moj je),i mogu vam raći da sam zaprepašten...Čak i čuvam PM i mailove od tih smrdljivih likova koji prodavaju taj set...Tu su 2 momka i svaki reklamira na svoj način...Set ima nekih dobrih stvari ali za 2000eur apsolutno premalo...Momci su takođe registrovani na iovom sajtu pa vas zamoljavam budite pošteni i PRESTANITE DA DOSAĐIVATE S TIM SETOM!!!...Majekmi već mi polako trgate žive s tim reklamiranjem i budalesanjem...NE TREBA NAM TO ŠTO PRODAJETE za te pare i nemojte biti dosadni...Počo sad da vas zovem SPAMERI a vi razmislite zašto...Zato momci smirite hormone i završite tu glupost,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.07.2004
Mjesto: Germany
Downloads: 401
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA900
Interesi: 3Dmax & Cinema 4D,F1
![]() |
![]()
Imali popusta ako se uzmu 2 Seta odjendom i dali to imaju i za PA1x
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suludi Moderator
|
![]()
Hehehehe....ima ima ako uzmes dva platis 3999,8€
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.07.2004
Mjesto: Germany
Downloads: 401
Uploads: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA900
Interesi: 3Dmax & Cinema 4D,F1
![]() |
![]()
Dobro to mi je sad malo preskupo. . .da si rekao 2599,- ajd.
Ovako za 3999,- tu vec moram da dignem kredit,hm.neznam razmislut cu ![]() Ili cu prodat PA1x dodam jos 2500,- i eto ![]() Hahahaha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Posto nemam PA 800 i nemam namjeru da ga imam,ovo me ne uzbudjuje nimalo.
Ali da imam PA 800,onda bih napisao ovako: 1.Nisam dovoljno bogat,da kupujem jeftine stvari(znaci set nije skup) ![]() 2.Ako neznas sta je dobro,onda kupuj sto je skupo i vidjeces. ![]() E ljudi moji,sta ja sve necu procitati i cuti ovdje....Da nije ovakvih budalastina,nebi bilo interesantno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Tako mene prijatelj zove,kao nabavio je strašan set za pa1x!Jednom ja navratim,rekoh da čujem,kad ono strahota.......nećete vjerovati,al baš niti jednog sempla čovjek nije imao a svi ritmovi skinuti sa jedne stranice (da ne reklamiram sad tu stranicu),pitam koliko je platio veli on 400eura!!!Strašno šta ljudi rade!Na kraju sam mu rekao i pokazao odakle je sve to i momak se razočarao ništa drugo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]()
Strasnooo...Jedan SET 2000 evra
![]()
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa sta strasno on je dobro prosao...
Ja bi mu rekao da mi kucu prepise a ne 2.000e. Niko mu nije kriv...i ja prodajem moj set 5.000e al nikog ne hvatam za gusu.. Pa ako ima budale naravno izvolite.. A inace 2x menjam za apratman u Budvi ![]() ![]() ![]() Svasta!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
eura, pa800, set2000 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|