|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
MARCO7 ce tu pjesmu provaliti 10000000% i napisat ce je u bocu kako idu akordi samo gledajte pa se uvjerite .....pozzz
#22 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo nisam imao vremenaa ovih dana jer sam imao tezge svaki dan pa sam danas seo i odradio ovu akordaciju koja se trazi!Pesma je vrh i trebalo bi da to ovako izgleda
Dmol--------------B9------------Bsus2 OPET CUJEM KORAKE DOLAZE POD KROVOVE Edim---------------------Asus4-A7 STARE KUCE GDE SAM NEKAD ZIVEO Gmol9--------------------Edim CEKAM DA SE OTVORE VRATA SOBE MALENE C--------------------Fmaj7 I NA VRATIMA DA NJU UGLEDAM Gmol9------------------Edim A NA SOBNOM PRAGU BRAT KRENU MI U ZAGRLJAJ Dis9------------Asus4-A7 KAZE DOBRO KUCI DOSAO * * * Dmol-------------B9 ONA TI JE PISALA STO SE NISI JAVIO Gmol9---------Asus4-A7 DOK SI SVETOM LUTAO. Gmol---------------------Edim PRSTEN JE SACUVALA MAJKU UVEK PITALA C----------------------Fmaj7 STO SE NISI TAKO DUGO JAVIO Dis----------------------Edim EVO SKORO GODINA DA SE ONA UDALA ------B-----------Asus4-A7 AL TE NIJE JOS PREBOLELA. ---------REFREN-------------- Dmol--------------------A7 ZA SVE ZENE NEK SE CASE PRAZNE B-------c-----C7--------Fmaj7 SAMO ZA JEDNU NEKA SUZE KRENU. Dmol-------D7------Gmol TA JE ZENA GRESKOM ISPROSENA A---------------A7 AL CE CEO ZIVOT,AL CE CEO ZIVOT B-------A7---------Dmol I OKO I DUSA DA JE VREBA. Ako sam nesto propustio ne zamerite samo sam skinuo text i na brzinu ispisao akoradciju ![]()
#23 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Akordaciju sam ti pisao po onom patosu sto se cuje u pozadini jer ti on hvata ove dimove,majeve,suseve,devetke i sedmice koje se cuju dok klavir radi razlaganje!u drugoj strofi moze sve cisto da se svira jer opet patos diktira te prelomljene akorde a u basu je sve cisto!U sustini to bi trebalo da bude to i ako sam nesto propustio to je zbog brzine kojom sam radio
![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (15.04.2008 u 18:29 sati) |
![]() |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]() ![]()
#25 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ceo dan me jebe net..glupi dial up..svaka cast za akorde,probacu sutra mrzi me sad da palim klavijaturu...jos jednom SVAKA CAST
|
![]() |
![]() |
#26 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Vazda
![]()
#27 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
jos nisam probao ,imam cerkicu malu pa je sad malo zeznuto za vezbanje ali probacu danas sigurno.. i sta kazes svidja ti se pesma? kako je nisi cuo do sada
evo sad taljigam ovu greskom isprosena..pa otprilike sam je tako i svirao,mada me kod tebe buni malo onaj Edim...ali ok,to je to |
![]() |
![]() |
#28 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Snimacu svirku u subotu posto radim u jednoj jakoj diskoteci ponecu lap top pa cu i tu pesmu otpevati pa cu ti staviti na download zonu Mp3 fajl
![]() A ako si je ti svirao ovako sa ovim akordima onda uopste nisi trebao da pitas koji su akordi jer je ovo 100% tacno mada nisi gore pomenuo da si koristio diminished,dominant i suseve ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (17.04.2008 u 14:54 sati) |
![]() |
![]() |
#29 |
Vredan član društva
|
![]()
a molim te marco, reci mi koja je razlika izmedju akorda sus2 i nonakorda???
|
![]() |
![]() |
#30 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A jel me i to ovo nazivas neznalicom???
Favoriti |
Oznake |
akordi, greskom isprosena |
Alati tema | |