|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nažalost, to je danas normalno. Pogledajte samo e-vozila. Već je nekad bilo poznato da su baterije, punjenje domet i kapacitet potpuni promašaj, ali svejedno se prodaju.
Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.11.2013
Mjesto: Sl. Brod
Downloads: 977
Uploads: 17
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 15 puta u 14 Postova
Instrumenti: Pa600 ...Tr.
Interesi: informatika
![]() |
![]()
Tužiti Korg je kao tužiti suca vrhovnog suda .....
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tdamir66 za ovaj koristan post: | sinisa (03.09.2023) |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Jel primetio neko da ne moze da se ukljuci vise od 4 pada ?
![]() Naprimer ako ukljucim 4 na desnoj strani i hocu jedan na levoj automatski mi iskljuci jedan od ona cetri desno. Koja poenta 20 padova ukupno ako samo 4 mogu da rade istovremeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.09.2008
Downloads: 26
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Poz Društvo,
Čitam, vidim... Ima bugova itd. Al me zanima jedno... Dali taj Pa5x uopšte radi, dali je pouzdan za svirku? Treba li ga kupovati ili pak sačekati update ili novi model. Pitam jer trenutno probavam Yamahu PSR SX900, nako.... Pa nesto ni sam ne znam šta mi je činiti, jer treba mi synth. Samo da napomenem da sviram korga posljednjih 15ak godina. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.01.2019
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
pa5x sviram cim izaso vec godinu i 4mj nikaki problema nemam na svirci radi ko sat, istina da ima bagova kad krenes u editor record mod pa nesto hoces tu itamo zna bit i trebaju dodati jos koje funkcije i slicno,, nisam stigao jos ovaj Os zadnji postavit ali budem danas pa me bas zanima uglavnom top klavijatura ima mi i brat i netjak isto sve ok radi , imam eventa on isto ima bagova cekam sad zanji Os kazu dosta su popravili i slozili budemo vidli. eto toliko od mene
Citat:
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Istina. Ja sviram na genos a sad idem na genos2. Tonski puno bolje i prirodnije zvuči nego korg.
I nema takvih bugova i OS problema. Sve stabilno i besprijekorno radi. Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk Promijenjeno od Tomy (16.11.2023 u 09:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ažuriranje, pa5x, update, v1.2.0. |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|