|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Korg pax4 je za mene odvojena priča naspram ostalih korgova.
Nedavno sam svirao uz pax3 i na kraju malo na svoj t5. Meni je to razlika velika.prevelika. Jedno je dobro sredjen sint,ali sami zvuk je realnost. Netko će reći opet ukusu su različiti. Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 124 puta u 112 Postova
![]() |
![]()
To za ukuse je istina.Ali to nije sve, ima mnogo drugih komponenti koje utjecu na odabir instrumenta. Nema potrebe ni svrhe da ih nabrajam. Za kolege koji sviraju Yamahu Korg ce uvijek biti muljav a za Korgovce ce Yamaha uvijek biti hifi sterilna.Nazalost nema kod nas nikakvih druzenja gdje bi svatko mogao prezentirati mogucnosti svog favorita. Sve se svodi na prepucavanje i postavljanje video linkova razne kvalitete.
Svirao sam razne Korgove modele godinama, pakovao setove/ prebacivao iz supljeg u prazno, presao na Yamahu dvije godine, vratio ponovo na Korga Pa 700 i na kraju zavrsio na Rolandu EA7.Koliko dugo neznam ali uvjerio sam se u nesto; Korg u jeftinim modelima spara na kvalitetnim izlazima a Yamaha je tu velikodusna. Druga po meni vazna stvar je da Korg Pa 4 treba ( ako treba?) usporedjivati sa Tyros 5 a ne Genosom.Korgov odgovor na Genosa dolazi uskoro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
![]() |
![]() Citat:
Dodato: Ali jeste da ima toga ono kad cujes neko kaze ma moje tambure su najbolje. A sta ces svaki cigo svoga konja hvali ali eto u prirodi je covjeka da se malo i pofali. Šemso kaze da je njegov FBT imo najbolji eho a ja uzivam kad on se topi objasnjavajuci kako njegov eho radi. Glavna mu je bila kad moj razglas pisne svima se skedi krv u venama. Promijenjeno od keyboards (02.02.2019 u 23:27 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 124 puta u 112 Postova
![]() |
![]()
Ma jašta, svatko od nas ima za show svoje rekvizite haha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.807 puta u 1.355 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Drugar foruma
|
![]()
Mene je najviše obradovalo povećanje RAM na 3GB i ova nova funkcija portamento -mono -legato.Nadam se da taj portamento nije samo ušminkana promjena i da će zvučati baš kao što portamento i treba da zvuči.Dalje, display sa ovim novi bojama mi izgleda malo prijatniji za razliku od one upadne crvene boje na prethodnim sistemima.Čekamo......
![]()
Music & History Promijenjeno od casper (13.02.2019 u 10:23 sati) Razlog: obrisan nepotreban citat |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.01.2019
Downloads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()