|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Odlazis, odlazis by djolepartizan1995
Evo jos jednog kratkog forspila i opet pauza od mesec dana. Clanovi @Dell i @Ace imaju zuti karton! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Vežbam, druže, pevao sam oko sedam godina u gradskom horu pa s toga solidno pevam, a konkretno narodnu muziku pevam nekoliko godina mnogo sam slab bio sa trilerima, jer je za mene do prve godine srednje postojala samo rep muzika i klasika. Ali postoji jedan problem, stidljiv sam mnogo pa me ljudi mogu čuti kako pevam samo kad sam pijan, a pijan sam jednom u dve godine
![]() ![]() Sent from my Alcatel OT-990 using Tapatalk 2 Dodato: http://snd.sc/11lYeZQ Je l' opet mono snimak? Promijenjeno od ЂолеПФК (30.11.2012 u 00:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dobro Partizanovac samo napred nedaj se ,mi smo grobari najaci smo najaci,veliki pozdrav
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Nije lose ovo,jedino da je malo bolji snimak ali nema veze..Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav Nele, hvala na komentaru!
Zeljko, zar je opet mono? Sent from my Alcatel OT-990 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Sinko bice od tebe nesto na kraju.napredovao si ali snimak jeste los mada mi se dopada ritam i tvoja svirka.Omeksao si ruku i lepo izlaze ukrasi,onako bas dobro.Bice od tebe novi Perica Zdravkovic tvoj zemljak.
Jedina ti je mana sto si Partizanovac ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
To moras Tranzita pitat ja samo cujem da je malo slab snimak,a da li je mono nebih znao da kazem
![]() Promijenjeno od zeljko (06.12.2012 u 00:04 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala Nešo, trudio sam se da što više napredujem od maja kada sam poslednji put postavio snimak. Recimo, od 1-10, dao bih sebi jednu motivacionu trojku.
![]() ![]() Zeljko, kad kupiš kabl od 150din, ne vredi očekivati dobar snimak ![]() Sent from my Alcatel OT-990 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
![]() |
![]()
Cuj kabal?Treba tu vise od kabla ako hoces kvalitet druze moj...I moji snimci su bili jos gori od tvojih na pocetku kad sam se tek uclanio na ovaj forum...Mislim da se i Nesa sjeca a sad sve bolji i bolji sto se kvaliteta tice...Jbg ucim a i Tranzit mi je ovaj zadnji put kada sam kupio novi box sve nastimao u programu a ja samo pomalo jos dodajem po ukusu...Prava kombinacija hardvera i dobro podesen program cuda cine..Tako da mlad si naucices jos hehehe. pozzz
Promijenjeno od zeljko (06.12.2012 u 04:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Trenutno mi je svirka u prvom planu, a s obzirom da štedim k'o nikad da bih kupio u Januaru neki pilot, vokoder, miksetu i verovatno PA600, ti kablovi će pričekati neko vreme.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|