|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
Peavey PR15 cena:254 eura komad
FBT Jolly15 B cena:oko 300 eura komad mala li je razlika? Brate opet dezinformises coveka i ne dajes mu pravu alternativu!!!!! Dodato: kad ne znas cene onda nemoj ni da predlazes napamet
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (13.03.2012 u 17:37 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nema to veze sa cenom. Za nesto ne vredi dati ni pet para ok? O tome ja pricam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
E moj Marjane,znam ja da je jako tesko reci pogresio sam i znam da to nikada necemo cuti od tebe,ali kao sto sam obecao gde god vidim da dezinformises ljude i da si skrenuo sa teme ja cu reagovati.
Pratim te u stopu.
![]() |
#24 |
Odomaćeni član
|
![]()
Probaj ti te kutije, pa mi kazi iskreno dali sviraju tako kako pise u karakteristikama. To je vazno. Moje misljenje je moje misljenje i svako ima pravo da se ne slaze sa njim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
Ja necu moci da izvrsim merenja pa da ti kazem da li su tacne karakteristike koje su i napisane.Na kraju krajeva svi mi znamo da proizvodjac uvek malo frizira te podatke ali to vazi i za najbolje proizvodjace a ne samo za ove niskobudzetne.
Mene ova kutija jako podseca na kutije Amerkan Audio koje sam ja imao i verujem da imaju i slican ton kao one. Amerikan audio je kutija koja je takodje proizvedena u Kini i ja sam se slatko nasvirao sa njima pre nego sto sam ih prodao drugaru.Te kutije i dan danas rade kako treba,e sad nije to EV zvuk ili JBL zvuk ali za te pare koliko sam ih ja platio odradile su mnogo svirki i nikad se ni jedna kutija nije pokvarila.
![]() |
#26 |
Odomaćeni član
|
![]()
40Hz ti je najdeblja zica na bas gitari, tj najnizi ton koji bas gitara sa 4 zica moze da proizvede. Eto ako to odsviraju u istom nivou kao i vokal onda rade do 40Hz kako pise.
Mislis da to mogu? Iskreno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
mislis na ton E?
![]() Pa covece to nije nikakvo merilo za 40Hz e slatko si me nasmejao,nemoj vise,zabolece me stomak ![]() Dodato: neke bas gitare imaju i po 5 zica ![]()
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (13.03.2012 u 18:37 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Odomaćeni član
|
![]()
To ti je nacin ako nemas drugog nacina da dodjes do 40Hz.
I neznam sta je tu smesno. Sam si reko da nemozes da izmeris. Jel da. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
Ok Marjane nista nije smesno,ovo sto si ti rekao je zalosno.
necu vise da se raspravljam sa tobom,nema to smisla vise. pozdrav
![]() |
#30 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dao sam ti veoma razuman i valjani predlog.
Dodato: Neso, nisam imao vise vremena malo pre da ti objasnim neke stvari koje bi trebao kao muzicar da znas. Vidim sviras klavijature. Pa ti je veoma lako da dobijes E ton. Svaka nota ima svoju frekvenciju i neznam pobogu sta ti je smesno. Smesan je tvoj ignorantski odnos prema korisnom savetu koji sam ti dao. Ako nemas ton generator a imas klavijature, resio si problem. Promijenjeno od MarjanMilosevic (13.03.2012 u 19:16 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|