|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Nishki
|
@sreckoll
Vidim da ti smeta.Jel zato spamujes ceo forum da bi imao 25 posta? Laku noc!!!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Početnik forumacije!
|
Meni za sad ne smeta nista, jer sam kratko clan. Ali opet mi smeta sto ima ljudi koji su ovde da sakupljaju postove, pa kad postavim pitanje uglavnom dobijem glupost. Izuzev nekih clanova, da ne bude zabune. Uglavnom je to to
|
|
|
|
|
#3 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
@Mile011
Kolega ...do ovog momenta ste samo danas napisali 16 postova (dok ovo zavrsim bice ih i vise)......ko skuplja poene ?? Od koga ste dobili glup odgovor na vase pitanje ? Procitao sam vase postove da vidim kolik pametnih odgovora ste vi dali u toku dana..... necu da komentarisem. Niste izabrali bas najzgodniji nacin za predstavljanje na forumu.Pratite malo desavanja pre nego donesete sud o samom forumu i clanovima koji ce danas ili sutra vama pomoci nekim dobrim savetom. Ugodan boravak na sajtu |
|
|
|
|
#4 |
|
Početnik forumacije!
|
Ne kazem, dobio sam dosta dobrih i kvalitetnih saveta do sad u ovom kratkom periodu. Ali pogledajte uopsteno, iako su kaznjeni korisnici koliko ih je bilo i koliko ih ima. Al neka necu da postujem vise, jer ispada da samo sakupljam postove. A ne mogu da dokazem da nije tako. Kome god sam znao kako i mogao pomogao sam!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.01.2009
Downloads: 89
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korgpa1xpro
![]() |
ma sad se i nesto bezpotrebno pise samo da se sakupe postovi za download ....
|
|
|
|
|
#6 |
|
Godfather
|
Bilo je downloada ceo dan.
Nisi morao da kupiš post.
|
|
#7 |
|
Stvarno kod kuće
|
dobar je izgled sajta,samo meni vec danima nema tema u kontrolnoj ploci ,uopste mi ne prati vise teme u kojima postujem nego moram da ih trazim preko pretrazivaca....ne znam u cemu je fora
|
|
#8 |
|
Godfather
|
Isključio sam ti automatsko praćenje tema, dok ti je bila neispravna adresa.
Sada je, doduše, svima isključeno praćenje tema, baš zbog ovih stvari, a ko hoće može da uključi sebi. Zbog tih praćenja tema smo stavljani na blackliste na nekim mail serverima. Ljudi to uključe, a onda ih nervira pa markiraju kao spam. Jedva sam izvukao server. Neki provajderi u Hrvatskoj i BiH nas i dalje bleklistuju, kao i Beotel u Srbiji. Ovako, svima je isključeno praćenje, pa neka uključi ko šta kako i kad hoće.
|
|
#9 |
|
Stvarno kod kuće
|
Čestitam ,
svaka čast na novom interijeru ... |
|
|
|
|
#10 |
|
Odomaćeni član
|
Meni naprimer smeta sto nema devojaka na forumu...
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|