|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#281 |
Drugar foruma
|
![]()
e ja imam jedan stvarno ozbiljan problem. Nasao sam novu devojku al nikako ne mogu da se skontam snjom non stop mislim na staru s kojom sam bio 4 godine i sad sam u qrcu. Ne mogu vise ni da sviram ni nista me ne zanima to me jako nervira ne znam sta da radim,ako ima neko neki savet nek pomaze. Kontam da sam se s-ebo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ako je tako onda ti jos uvek volis staru i sje...es bar dve tri ribe,svako tu fazu kad tad prodje.A posto imas 21,bato ti treba da udaras ko lud.Dobro je sto ti se desilo sad,ako ti je za utehu meni se to desilo u 25,s tim da smo ziveli zajedno cekala je i dete i otislo sve u tri pm,pa sam stao na noge.
A mozdsa si pod crnom magijom pa se javi Milanu Tarotu uz malo pashtete, ketchapa skida sve.Mala sala,ne daj se,bice to ok vreme uradi svoje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ne vredi, moramo kupovati mp3 board..., tuzno ali istinito...
![]() Ili pustati matrice i midi za 4-5000 din, ili svirati za 1000.... Ja bi ipak pre ono prvo... ![]()
![]() |
#284 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
reko da se zalim i ja malko da ne mislite kod mene sve superiska
![]() ko sto neki znaju, radim kao obezbedjenje i disponent u jednoj austrijskoj firmi de se istovara /utovara gvozdje, lim itd ... dolaze soferi iz sve nacije, pa ubacili mene posto sam ja international sa jedne strane a sa druge strane da bi se soferi uplasili mene kad me vide ... ![]() i poceli ovi drugovi slovenci da mi turaju dozne pive ispod papira i dokumentacije koje meni potrebne da ih spremam za istovar. oni misle ko nesto daje dodje prvi na red - a nije uopste tako. ja gledam ko je ranije doso taj istovara ranije nema veze kuj odakle dolazi ... tu su i soferi iz bosne, iz srbije,hrvati, makedonci, bugari, poljaci, madjari, letvija, slovakija, ceska, rumuni pa cak i iz turske. radim u jedan kontajner (kiosk) i otvaram rampe kad dodju s kamionima, ozedneo sam al nemam vise sta da pijem. reko da otvorim jednu dozu pive ... sta imam sve u kese=? lasko pivo 0.5 i jedno malko "sarajevo" ... posto ne smem da pijem kad radim, ne otvaram sebi dozu nego dadnem to jednom svabi da on pije. u zadnji moment ja njemu kazem da mi sipa malko samo da probam pa da mogu reci da sam pio "sarajevsko" pivo ...probam ja, a ono milina bre! nikad sladje pivo nisam gucneo ... nazalost svaba popio sve a meni dao sam jedan guc ![]() moram da kazem ovim soferima da mi nose jos to sarajevsko pivo, jel je veoma odlicno, barem za mene! |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ih, imas kod nas tog sarajevskog koliko hoces
![]() ![]() ![]()
![]() |
#286 |
Banovan!
|
![]()
hocu i ja da se malo zalim... otkako sam na ovom godisnjem odmoru, i otkako sam zavrsio fakultet, ne znam sta da radim od sebe, posebno preko dana, hajd uvece je tu kafana, al po danu umirem od dosade... sta da radim??? bio i na moru, i svirke su tu, i radim na klavijaturi i svasta pomalo, al mi je pravo dosadno... pobudalit cu...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Belaj boy
|
![]()
@Enes-am21-Ti moras podhitno da nadjes devojku.Ako vec imas trazi jos jednu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Odomaćeni član
|
![]()
Enes, upiši još jedan fakultet...
![]()
![]() |
#289 |
Banovan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Enese,da neces mozda ponovo mijenjati nick....
Koliko sam ja shvatio,ti se rijesio cure,pa reko red je da upitam.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|