|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sport U zdravom telu zdrav duh, uh... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#271 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
@Nemanja88
U pravu si to sto kazes da pare sve rade sada,ali ako si veliki talenat i ako stvarno imas persperktivu sve ce oni platiti,ja imam druga koji je sada poceo da trenira sa prvim timom Partizana,a ima 17 godina verovatno znas ko je on,i cini mi se da i nije dao on neku kintu jer razbija kako igra,stan,razne stipendije je cini mi se dobio.(Ovo je offtopic,al' ajd,izvinjavam se). Ja bas mislim da su svi reprezentativci dali sve od sebe veceras. @tranzit Cekam 4 godine ovo prvenstvo i bude sve ok i ekstra ekipu imamo i atmosfera bude dobra,i onda ispadnemo moram da kazem bezveze. Da ne pisem nista vise veceras,jutro je pametnije od veceri,vidimo se sutra pa i da se vratimo Svetskom prvenstvu tj.drugim utakmicama (ako je to moguce)..pozz.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@misa1265
Bez obzira na emocije,navijacke strasti i nervozu,ne smijete se nedolicnim izrazima obracati drugim clanovima,i samim tim ih vrijedjati. To je ipak ulicni zargon. Znate vec na koji post mislim,i sta ste napisali.!!!! Ne logujte se na forum,ako ste nervozni,rasijani,neraspolozeni....!!!! I idemo dalje ljudi....Svjetsko prvenstvo se tek zahuktava. Trebamo pratiti druge reprezentacije,i u njima traziti svoje favorite. Promijenjeno od Sejox (24.06.2010 u 01:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.02.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 145
Uploads: 9
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa2x pro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kada neko toliko sansi promasi nije ni cudo sto pukne utakmicu nazalost kada neznaju da daju gol , stvarno je zalosno sto smo pukli od ovih kengura imali jednu sansu a dali nam dva gola .Onaj golman iz Australije je svaba , protiv njih mu na dusu idu 2 gola ,a protiv nas je branio ko vampir,konacni zakljucak nikad necemo nista da napravimo u fudbalu,
Zalosno.
![]() |
#276 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Tranzit
A kako znaš na koga sam tačno mislio? Neko je lepo rekao...ekipa koja nije u stanju da dobije Australiju i ne treba da ostane u daljem takmičenju...bez mnogo filozofije Za mene je ova epizoda sa reprezentacijom završena,dva puta su me tako izbacili iz koloseka da ću ubuduće prvo gledati sebe da istreniram i ne dozvolim da zbog takvih stvari gubim živce,kažu da je fudbal ipak samo igra...nastavljam praćenje SP sa uživanjem i potpuno rasterećen,moji favoriti su i dalje Argentina i naravno Brazil |
![]() |
![]() |
#278 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Jer si direktno odgovorio na post od Sale-roland cak citirajuci ga a u tom citatu stoji:
Sta bi drugo trebalo da zakljucim ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Da si još dobro i prošao
![]() To ti je bolja varijanta nego npr da si otišao na severnu tribinu Marakane i navijao za partizan... ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ma,ljudi,samo opušteno.Da nastavimo sa temom.Meni su,nekako,najsimpatičniji Čileanci.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|