|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Onda nek kažu lako je njemu,dođe,svira i odnese pare....
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
To ona noćas vino mene pije?
![]()
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
@smuchac - "pusti selo neka priča ..."
![]() cijeli život gledam/slušam ljubomorne konobare, nekada davno sam ih pokušavao razuvjeriti, danas se samo lagano nasmijem i velim, može jedna kavica, prijatelju ... he he he ![]() @Dell - da, to je ta, "... žao mi je, žao mi je ..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Inače,po mom ukusu,pjesma od qurtza al jbg. Veži konja di gazda kaže....
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Kao i 90% drugih bez kojih nema dobre zabave, od Otvor ženo kapiju do Večeras je naša fešta ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2017
Downloads: 148
Uploads: 0
Rekao HVALA: 112
Zahvalili mu 29 puta u 28 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x
![]() |
![]()
Ja na ovaj način inače radim,međutim pošto ne nastupam mogu sebi priuštiti luksuz da radim na jednoj pjesmi po mjesec dana....a da nastupam ne znam kako bi to išlo...jer nemam više volje da skidam pjesmu na način:napiši text,nađi približan style,odsviraj osnovni solo i piči!I da opet spomenem..užitak mi je sve te dijelove style-a memorirati na registration sequence i mijenjati ih pedalom.Mali je problem što pedala nije tako precizna kao dugme pa se treba naviknuti...posebno kad je ritam u osminama (7/8) problem je pogoditi prijelaz izmađu dva dijela style-a!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Da, kad su i u poslu teško je svaku pjesmu odraditi kvalitetno. Ja si odredim prioritete i radim na tom principu. Inače ne bih stizao sve s obzirom da sviram svakave gaže, od čisto evergreenskih večeri pa do "narodnih veselja" gdje se mora odsvirati i KaVana. Al ne ona od Nene Belana.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
@casper
I sa ovim videom prezentirao si svoje znanje,talent i snagu ovoga foruma posebno u području Yamaha klavijatura. Toliko dobrih, kvalitetnih informacija na jednom mjestu,našem govornom području,nevjerojatno. Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Iskren da vam budem, rađe volim skinut bas i solo neke pjesme nego da joj moram ritam radit...
![]() |
#10 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
@romario - zahvaljujući @Vaxteru, tj. njegovoj financijskoj i tehničkoj podršci, forum još uvijek preživljava. Fala Bogu da je tako jer ovakve forme komunikacije lagano posustaju u navali nekih drugih "grupa" poput Facebooka. Jedino što ih može održati na životu jest kvalitetan sadržaj i međusobno uvažavanje svih članova. Mislim da su ovdje oba čimbenika na zavidnom nivou i da su se upravo u nedostatku istoga, slični forumi na ovom području odavno ugasili. Neki još fizički i postoje ali su odavno formalno mrtvi. Da, trenutno su dominantne teme vezane uz Yamahu ali toplo se nadam da će u 2019. novi model Korga pobuditi zanimanje članova i da će se taj dio foruma probuduiti iz zimskog sna.
@Dell - Meni je najlakše dodati liniju basa u neki Style. Niti s bubnjem nije problem ako se znaju neka osnovna pravila bubnjarske tehnike. Ono što oduzima najviše vremena je ostala pratnja, pogotovo gitare. Možda i ne tako u svojoj formi koliko u tome da se lijepo uklope u ostale instrumente. Kad ih ima previše automatski ne valjaju jer "progutaju" ostatak aranžmana. Umijeće je s "malo tonova" popuniti sve rupice i tako zapeglati Style da zazvuči " debelo". Izbjegavam pojam masno u ovo doba pečenih odojaka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|