|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Vidiš da ne možemo sve lagano složiti u tekst uvijek.
Dakle,htio sam promjeniti velocity zonu na MV bass gitari u sintu.Na gore opisani način sam to napravio. Za cijeli instrument,ne samo jednu notu. Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.823 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Nekome ne ide lagano, a nekom ne ide nikako.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega
![]() Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.11.2018
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav. Procitao sam uputstvo za rad u Style Creatoru na psr s770 i nisam nasao opciju za podesavanje da se odsvirani rif u nekom kanalu menja sa promenom akorda kao sto je to u fabrickim ritmovima.Moze li neko da mi kaze da li se to moze podesiti na klavijaturi ili mora u nekom programu? Mozda sam nesto propustio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Sve se to mijenja u klavijaturi. Akord mora biti odsviran u Cmaj7 obliku.
Detaljnije oko toga što se događa u pozadini možeš pročitati ovdje, a savjetujem ti da pogledaš postavke tvorničkog instrumenta kojeg si spomenuo i to možeš vidjeti u klavijaturi. Iako može biti odstupanja, ako prepišeš iste takve na svoj riff, trebao bi svirati sve akorde. STYLE CREATOR > PARAMETAR Promijenjeno od casper (29.11.2018 u 15:53 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ok.. Hvala
Dodato: Imam jos jedno glupo pitanje, ali moram da pitam.. Na s650 sam mogao u toku sviranja ritma da koristim i left... Namestim nor tamburice na levoj strani i sviram uz ritam... Da me ubijete ne mogu da podesim to na s770. Da li je moguce da nema tu opciju i da left prestaje da svira cim se ukljuci ACMP? Promijenjeno od Darkon (29.11.2018 u 17:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Može li jednostavnije, uključi LEFT u PART SELECT.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Da li mislis da sam postavio pitanje a da pre toga nisam ukljucio left?
Dodato: Iz nekog razloga svira tek kad se iskljuci ACMP bez obzira sto je ukkjucen left part Dodato: U stvari cuje se samo jedan ton od left i to c3 a nakon tog ide style.. Mora da je nesto oko split pointa Dodato: Resio sam...Split za left i za style se nisu poklapali Promijenjeno od Darkon (29.11.2018 u 19:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Pa s obzirom na tvoja pitanja, dopisivanja na koja sam te već upozorio i način komunikacije na forumu, ništa ne čudi. Sad ćeš dobiti malo "hlađenje" pa se nadam da će za sedam dana naučiti barem nešto od pravila ponašanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Caspere,zahladilo je prirodno,nemoj sad i ti...ih...šalim se!
Konkretno pitanje. Imam recimo break i na njemu hoću da svira samo jedan prelaz.Ja imam(verovatno komvertovano sa korga) i ne svira mi svaki put moj prelaz koji hoću već ima još neki,verovatno ostao od korga.moj svira tek na, valjda 4 putu pritiskanja dugmeta. Pretpostavljam da je nešto oko dobi i odredivanja trajanja,ali znam da je kod yamahe to trajanje na breaku i fill isključivo 1. Gde grešim i kako da podesim.Isto to imm i na fill u nekim ritmovima. Promijenjeno od VUNIMRAV (17.12.2018 u 11:34 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|