|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
i meni se desavalo prilikom pustanja ritmova ali to mi se desilo mozda sa 2,3 fajla i kad god pustim taj ritam klavijatura blokira a probavao sam ritmove sa svih zivih starijih Rolanda,znaci moze da bude nekad zbog toga
![]() |
#12 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Da li je posle neophodno gasenje klavijature pa ucitavanje operativnog sistema i kolko vremena to oduzme?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nishki
|
![]()
Oko 15 sekundi....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ma tako otprilike pa samo ugasis i upalis mozda i manje od 15s
![]() |
#15 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Baš to gašenje i prebrzo nanovo paljenje je štetno ne samo kod klavijatura nego kod svih elektroničkih uređaja.
Ostavi mu rađe kojih 45 s do minute pa ga ponovno startaj. Jer šteta je brate da skupo plačen aranžer i uopće bilo koji synth "vrisne" radi neozbiljnog rukovanja od naše strane.
![]() |
#16 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
to jeste Kreso ali ponekad mora jbg npr kad zablikira usred svirke tad ni ne razmisljas o tome
![]() |
#17 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Evo,ovako,ja sam stari Yamahaman,ali sam i vlasnik i obožavalac Rolandovog sounda na aranžerima(imam GW 8,koji koristim kao solo kljavu,ali sam napravio i 30-tak user ritmova za nju).Na Yamahi mi se nikad ne dešavaju blokade,a imao sam ih od PSR 630(1997.god.,pa,na dalje,sad sam na PSR 3000,ako Bog da,uskoro Tyros 2),a i,kolege,koje rade sa Yamahom,nikad se ne žale na slične stvari.Koliko sam pratio na forumu,Yamahe su najizdržljivije,od svih aranžera.Naravno,ne pokrećem svađu,ali to su činjenice.Što se sounda tiče,draži mi je Roland,ali činjenice su nepobitne.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nishki
|
![]()
Da,cini mi se da yamahe rade na drugacijem principu......
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|