|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
A cuj tarabuke i udaraljke...hahahahaha!!!!
Samo da je odpevao uz tallavu...tu bi ga sahranio...i naravno pobedio u festivalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
A koji festival je u pitanju?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa koliko se secam, Cira je sa ovom pesmom isao na Grand festival.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Stvarno i mene zanima di se spominje da je to za festival????
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Sad mi tek nista nije jasno?
![]() Ko je sad ovde koga pokrao i o cemu se radi? Ja sam skapirao da Pejakovic ide sa ovom pesmom na neki festival,a to sto je Cira bio na Grandu,to bese pre godinu i kusur ako se ne varam? |
![]() |
![]() |
#7 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Kao prvo,Miso Kovac i Josip Pejakovic su dva razlicita svijeta.
Ovo mogu reci zato sto sam upoznat sa karijerama i jednog i drugog.Ogroman procenat clanova ovog foruma nije bio ni rodjen kada su oni bili na vrhuncu. Miso je ostao dosljedan svom stilu,i evo kako citam,pjevao je u Zagrebu u Areni pred 20 hiljada gledalaca.I to najvise pjesama od prije 20 i kusur godina. Covjek je u godinama,ali kako pisu,otpjevao je preko 40 pjesama na koncertu. To je za izuzetan respect. Pejakovic je ko se sjeca,naravno,jedno vrijeme bio bendovski pjevac(Korni grupa) i glasovne mogucnosti su mu sjajne.Ipak,on nije bio za benda,i imao je solo karijeru.Steta je za takav glas da je u nekim turbo vodama. Mada,ako se ne varam,on je imao nesto vani svoje-da li diskoteku ili kafanu,tako da ne mislim da zivi iskljucivo od muzike.Ispravite me ako grijesim.... I na kraju,nemoze Pejakovic sa nekoliko pjesama obiljeziti hrvatsku muzicku scenu.To se radi godinama,decenijama....E to je Miso,Tereza,Arsen,Gabi,..itd Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|