|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.03.2009
Downloads: 19
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
necete vjerovati ,ima sempler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Video sam ovo, prodavalo se svojevremeno na TeleShopu, kosta nekih 50 - 60 evra, ali ima mogucnosti kao neke decije klavijaturice, nista posebno. Cisto za zajebanciju. Mislim da nema ni MIDI OUT, sto ga cini neupotrebljivim za bilo kakav ozbiljniji poduhvat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
I think... This is mamipara...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Belaj boy
|
![]()
Pa cim to nije dugmetara,znaci da je neko zezanje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Moje iskreno misljenje je da je na ovu glupost suvisno trositi reci i prostor foruma... Naime najobicnija decija igracka!! Pa zar iko misli da se na ovome moze svirati i bilo sta raditi???
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Jefta je u pravu!
![]() ![]() Eto, i frula ima konkurenciju, i ovo moze da se zadene za pojas! ![]()
![]() |
#17 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Korgminator i Tesla su potpuno u pravu!
Ovo jedino dode dobro kupiti i drzati okaceno na zidu, ako vec neko kaca suvenire po zidu ![]() Ovo spada u klasu zezancije ali nikako u klasu instrumenata! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa zato sam reko dobro je da ga imas kod kuce kao suvenir tako nesto kad dodje neko ti si muzicar:" jaoo kakvu klavijaturu imas"
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
http://cgi.ebay.de/37-Tasten-Rollkeyboard-Rollpiano-Roll-Piano-Keyboard_W0QQitemZ350184911314QQcmdZViewItemQQptZT asteninstrumente?hash=item350184911314&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A13 07
Moze naravno da koristi i druge tonove, ima oko 100 tonova i ritmova. A pise da ima i midi. A imas dosta i na YT ako ukucas "piano roll" Promijenjeno od LAsER (05.04.2009 u 12:57 sati) Razlog: dodatno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Imam i ja Casio klavijaturu koja ima 100 boja i 100 ritmova, ali je apsolutno neupotrebljiva osim da klinac nosi u skolu kad imaju muzicko, jer ima takav zvuk da misevi beze iz kuce kad pocnes da sviras na njoj.
Cista zajebancija, verujte na rec. Sto rece neko, suvenir za muzicare. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|