|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Momci svaka čast...Evo idući tjedan dajem Classica i dolazi Extreme pa ću da ga isprobam...U Ponedeljak stiže i MOSS i mislim da mi je to za života dosta...Inače ja sam razmišljo da bi SD karticu "zaplombiro" tako što bi je stavio u slot i sa pištoljem za vruće ljeljenje (vrući ljepak) zaljepio i tako je nebi niko mogo izvaditi-ipak nebi da rizikujem kad ne moram...Pa me sad zanima jel moguće poslije kad bi htjeo da zamjenim set,da stavim USB key i sa njega da napravim COPY/PASTE na karticu,da bi mi kartica igrala ulogu kao nekog "hard diska" u bukvalnom smislu...Hvala na odgovorima!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
triton extreme koristi CF (compact flash) kartice i MNOGO brze ucitava sa nje nego sa usb,jer extreme ima USB 1.0 (mnogo sporija od sadasnjeg standarda USB 2.0 )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
CF???...Ne znam što mi ljudi rekoše da koristi SD kao TR...E sad jedni tvrde da imaju SD a jedni da CF...Koja je sad kartica u pitanju?A što se tiče ostavljanja instrumenata---Pa moram nekad otići nešto pojesti na tezgi ili ako naleti kakva mlada maca da izađem s njom malo vani na jedno stiskanje i "fatanje"...Inače sam jako rukopipljiv
![]() ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
CF
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala na brzom odgovoru...Imam baš CF-karticu 1GB iz Canonovog fotoaparata koji više ne radi ako je to ta prava...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
ja sam imao tu klavijaturu i koristio sam klasicne SD kartice a moze i svenovije koje imaju adapter za SD, SD kartice koristi 6600 i takvi stariji telefoni lako se nalaze i jeftine su.
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
6600 ne koristi SD karticu nego MMC...Svi ti stariji koriste MMC, a ovi noviji Samsung telefoni koriste Micro SD, Nokie novije N Serije koriste Mini SD...
A za Extreme ne znam...Nisam imao priliku da se sretnem sa njim, ali verujem da ovo sto je Marko_kraljevic napisao tacno! Pozdrav!
![]() |
#19 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
Naravno da moze, i kad bi zalepio karticu unutra opet moze nove boje donositi preko USB Stick i prebacivati u Kartici.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.12.2007
Downloads: 282
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |