|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Eto , ja imam Guerrini Superior 2 (basovi kao na President Superior 2), iz '84 god. Nabavio mi Ljubiša Pavković '90-ih dok sam učio kod njega od nekog klinca koji je dolazio tada kod Pavketa kad i ja ,kome su roditelji kupili da svira a malog to nije interesovalo...
Ja imao 13-god, svirao Hohner Verdi III n , guerrini mi je bio misaona imenica...ali okolnosti se nameste i eto. Ne bi je dao za 3 President ORO bez omaložavanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 01.07.2008
Downloads: 26
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Smjesno je uporedjivati harmonike po modelima, to su akusticni instrumenti kod kojih da stavis npr. 10 Guerinki superior2 jednu do druge, sve ce biti iste na izgled,ali ostalo...
A sto se tice cijena, moj kolega je neki dan kupio Settimio Soprani Artist 6 iz '58.god! Izgleda ko iz ducana... a tek ton.... Toplo, glasno, konkretno....SAVRSENO!!!! ALi!!! 11500€ pa se ti misli! Odes na svadbu i bajo ti zalije sa rakijom pa ga moras ubit!!! (sala naravno) Poredjivao sam ju sa svojom, PRESIDENT ORO iz '96.g. I zakljucili smo da nije drasticna razlika a ne bi vjerovali na mojoj je neuporedivo bolja i brza mehanika (dirka) Znaci, nadji harmoniku, stavi na sebe pricepi ju, i ako ti se svidi da mozes reci to je to, zaviri u novcarku i imas ili nemas! Puno pozdrava forumasima i sorry na tusenju!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
![]() |
![]()
Ja sam za 2000e kupio orginal dallape iz 68.Ulozio sam jis 120e i sad je kao bombona,slazem se sa kolegom probas pa ako se svidja uzmi.ja sam hteo guerinia,ali kad sam cuo ovu uzeo sam odma.Gledaj ton glasnocu, tezinu,mehaniku i opste stanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 01.07.2008
Downloads: 26
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
E TO SE TRAZI, svaka cast!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
ja imam unikat... - BARO concerto 745 ce -, ima cassotto,
petoglasna, plitke dirke, foto je na sajtu...lepa kao lutka.. i prezadovoljan sam sa njome.... imao sam pre nje guerrini-barkley isto je dobra lagana harmonika bila ali cetvoroglasna i bez cassotto..... probao sam jednu paolo soprani, zvuk dobar dirke nisu za nista, tvrde i preveliki hod, nije za profesionalnu nasu muziku.... covek je prodaje za 2,500,-€... za mene nije vredna ni 300,-€. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja imam Veltmeister Supitta stara preko 20 godina i zvuči fenomenalno...dobio sam je za 300eur od nekog čiče što smo mu ja i otac polagali pločice u kupatilu...Piskove sam zamjenio (izašlo oko 150eura) malo je očistio i radi ko blesava...Nije važno koja je harmonika samo nek je troglasna,nek je DERVENA i nek je starija od 15godina...Aja i nek je pravi muzičar (guzičar
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nishki
|
![]()
Ova tema je ko harmonika.........Sto starija to bolja........
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Otac nacije
|
![]()
@Zoran-Kwinta
Rekao mi je Elvir da si kupio Harmoniku bio je neku vece kod mene. Pretjerao si Zoki previse si platio! Znas li ti koliko je 8000 € ili 16000 KM dati za jednu harmoniku :roll: tih para za mene ne vrijedi ma neznam kakva da je.U obzir dolazi samo ako je od zlata a ne pozlacena kuku 16,000 KM :roll:
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 09.05.2005
Mjesto: Germany
Downloads: 121
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ko ima, ima