|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.11.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 511
Uploads: 17
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA4X, Yamaha CP33, Kurzweil PC1SE
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Nabavio sam ovaj mic. po dobroj ceni AKG 5900M, zna li ko zasto mu je cena u prodavnicama preko 400 eur??? Npr u mitrosu 501 eur
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Iskopah ovu temu iz "naftalina" ali me zanima da li još uvijek radiš na ovaj mikrofon i kakva su tvoja iskustva???
P.S. Znam i gdje i za koliko para si ga uzeo... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Zasto je skup??
![]() Zasto je jedan od najboljih kondenzatorskih mikrofona u svoju klasu! Imam 2 kom C59000M i jedan daljinac sa istom kapsulom. -uz adapter mod. PT40 se svaki C5900M pretvori u daljinac -jako linearno radi na kompletni spektar frekfencija 20Hz-20KHz - neosteljiv na feedbacka -kvalitet studijskog mikrofona -SPL 142dB!!! -buster +6dB i LowCut filter -spulna je izradjena od najfinijeg zlata -orginal AKG kofer ide uz mikrofon Cena od 500EUR je malo prevelika,realna cena u zemljama EU je od 330-360EUR! Jedan od najdrazih mikrofona koji sam ikada posedjivao! Pozz
![]() |
#4 | |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]() Citat:
Gledah na "Thomannu" i ima ih više modela? Inače posjedujem RCF UHF SR40 Stationary Receiver koji dinamičke mikrofone pretvara u daljince, ali mene zanimaju kondenzatorski mikrofoni?!
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tacni naziv modula je AKG TM40,koji se koristi za celu M seriju,tj.D880M,D3700/3800M,C900M i C5900M."plug&play" predajnik koji se jednostavno zameni sa XLR modulom i pretvori M seriju u daljinac.Na zalost se vise ne proizvodi...
Pozz
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja sam ga dugo imao i koristio za studiske svrhe,C5900M i AKG Solid Tube i nemam nijednu zamerku na ta dva modela!AKGC 5900M sam prodao za 190e a bio je kao nov!
![]() |
#7 | |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]() Citat:
Naravno zanima me i gdje i za koje pare bi se mogao nabaviti TM40 ? Unaprijed hvala na odgovoru
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
akg, c5900m |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|