|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A jel se kome desilo da upali sinth i po ekranu se prave PLAVE crte...Dakle,normalno se sve postavi ali po ekranu se pojavi (u mom primeru) 17crtica duž ekrana...Jedna nad drugom je približno 1cm...Inače imam Classic,ali je isti display ko na extremu...Ako ko zna kako da se popravi,neka javi...
PS:otvaro sam sinth i pregledo kontakte,šprico sa kontakt sprejem,ma ništa ne pomaže... Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kao kod kuće
|
![]()
To je za mene veliki propust kod triton serije.
![]() |
#13 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.03.2004
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 32
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: harmonika, klavijature
![]() |
![]()
Mom kolegi na PA-800 se desava da nece displej da se upali, nosili smo u servis i kazu da je sve u redu i da tako treba!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
Pa da. Ja nemam problema sa tim. Ekran tacno prepoznaje "pipkanje", zato mi nije ni palo na pamet na ga ponovo kalibrisem. No to ne moze svakako da steti. Klavijatura mi je u torbi jos od zadnje svirke, danas cu da je raspakujem pa da probam...
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
display, extreme, triton |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|