|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ustvari koja bi to po vasem misljenju mogla biti kombinacija sa pa800???
Pozdrav,,,[/quote] Pa800&TRITON Classic ili Extreme ali malen ti je proracun
![]() |
#12 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja trenutno imam pa800 i Le i nepomisljam da mijenjam nesto,odlicno radi,prije sam koristio g-800 i modul tx 81 Z,sve je to lijepo radilo,ako hoces da ustedis na zivcima nabavi sebi bilo kakvu solo klavijaturu uz aranzer.Neporicem da pa800 nemoze sam da to odradi ali kao sto sam ti reko,treba ce ti vremena da se upucas samo na jednoj da radis...
razmisli.....pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
|
![]()
Treba imati dve klavijature za tezgu, svakako....
Ja sviram u "pravom" bendu ![]() ![]() Voleo bih uskoro da ga menjam, zaista je dotrajao posle vise od 10 godina tezgi... Sta se predlaze uz EX?
![]() |
#14 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ako si vec uzeo PA800 fino uzmes onda neki ROLAND XP30 il neki YAMAHA EX5 ili
ove novije sada MO ili MM, nista vise, nemoj ni misliti na TRITON jer ipak PA800 je MNOGOOOOOO kompleksniji i bolji za solo od bilo kojeg TRITONa pa i samog EXTREMEa, minus terce i 5 efekte. PA800 motor je mnogo veci, mocniji i bolji.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.04.2005
Downloads: 105
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Za sve obozavatelje Korga i one koji kazu da uz PA800 ide Triton neka vide ovdje da je i sam PA 800 dovoljan. Obavezno pratite na kraju snimka. slijedi Pozdrav, mislim za sve nas. Pozdrav i od mene.
Obavezno pogledajte ovog naseg kolegu: |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korga, kupovine, oko, pomoc |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|