|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2015
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 13
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Harmonika
![]() |
![]()
Pa 1000 vise opravdava cenu, nego njegov prethodnik Pa 900 kada je izasao. Opet, nije malo 600 mb rama, i operativni sistem od pa4x.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Godina je 2017.
Da, malo je RAM-a.
Sledeći član vam se zahvalio Dell za ovaj koristan post: | rincha (01.12.2017) |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2015
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 13
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Harmonika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Odomaćeni član
|
![]()
pa dace, al samo na solo klavijaturama hahah,.... po obicaju... eto ti kronnos , bruka gigabajta rama ko komp hahaha././
ipak na sta se sviralo na pa80 i 16mb rama... meni je jbt ljudi i dalje 512 na pa3x predobroo i aj cao do kad god godina sledecih... samo nek je preko 256
![]() |
#15 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.12.2012
Mjesto: Canada
Downloads: 882
Uploads: 3
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Korg Pa1000, Yamaha S900
Interesi: Klavijatura, Gitara,Razglas, oprema...
![]() |
![]()
u svakom slucaju ja bi ipak cestitao Korgu na novim modelima. Posebno PA1000 u poredjenju sa PA3 / PA4 za manje novca...Normalno je da nije tog kvaliteta klavijatura ali je isti slucaj i kod novih Yamaha PSR modela pa i kod Rolanda....A za kvalitetnije klavijature duplo vise $$$$.....Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa rabljeni pa3x se moze naci ispod 2000 eura-cak i daleko ispod te cijene jer tko trazi 2000 eura, ne moze prodati sint.
Ne znam, sve mi to polako ide na zivce, stylovi slicni, soundovi slicni, prezentacije takodje, pomak minimalan, daje se na kapaljku. Da ne pricam o prezentaciji vokodera na pa1000, ocaj. Bolje da ga ne reklamiraju-barem ne s takvim vokalom. Ram okay ali da cijena opravdava kvalitetu, jako memorije bi nam bilo potrebno za samplove. Ne govorim to samo za Korg, kod svih brandova je slicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Džaba im sve to bez 1 i 2 output..... za malo više ram-a "na kašičku" se ne isplati toliko love dati..... pa600 npr kad se pojavio koštao je 1020 evra.... uzeo sam ga među prvima..... a ovaj šminkeraj platiti 2000e..... treba biti glup ko qrac od ovce. Pa4x može nov da se nađe za 2600e.
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Bas mi je zanimljiv pa1000 zbog cijene i RAMA i lakse tipke (nadam se da su sa oprugama a ne kao kod pa900)
Zanima me jeli u pa1000 sound generator kao kod pa900-pa600.... ako jeste onda je to isti smrad kao i prethodnici mozda malo prosijeniji sa opcijama i ramom ali nema to onaj sound sto se trazi.... moze pa1000 da cita od pa4x ali i pa600-900 isto citaju od pa3x i pa2x itd... ali nije to to..... Promijenjeno od svirac007 (03.09.2017 u 14:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Kao kod kuće
|
![]()
Dzaba vam vise rama kada nemata sta da stavite u njega,ljudi nece ili ne znaju da usempluju odredjeni instrument pa da ubace. Evo cist primer tri Kronosa sam imao u servisu jedan je imao set oko 60 i neki mb druga dva oko 100mb,a u njemu 4Gb ram prostora... Od fabrickih instrumenata isto iskoristeno mesto malo mozd 10 -15 posto. Isto se slazem za izlaze 1 i 2 kod Korga su neophodni da bi dobo cistinu u radu licno sam se uverio sa Pa2x.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sinisa za ovaj koristan post: | pekilik (03.09.2017) |
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne da neće ili ne znaju, često nema ni potrebe da se stavljaju samplovi.
Kako god da kemijam nema šanse da sempliram bolji sax nego što ga imam. Ista stvar s trubom, bread and butter soundovi... Korg ima odlične harmonike pa također često nema potrebe za semplovima. Kronos? Njegov content je ogroman, shodno tome pretpostavljam i visokokvalitetan-nekoliko tamburica, možda koja organ harmonika i imaš sve. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|