|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Deder, i ja ocu STYLE WORKS!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Treba mi jedno 5-6 kopija ovog programa, ali mora neki popusT (bez T) da mi das. Ima i PA 800 u njemu, znaci mora da ima i za Tyros 3.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
Nema kopija samo orginali a za tiros 3 ce biti update koji cete naravno imati besplatan :-) a sto se tice za popusT(sa T) mozes da dobijes nazad i pdv ako pogodis koja ptica roni pod vodom....nije patka vec
|
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Koji ste vi likovi
![]()
#7 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
ne mogu da verujem na sta ste naseli!! koji EMC 2007!?covek izbacuje verzije i pre oficijalnog sajta...ili tačnije preradjuje BITMAP sliku pozadine ,napiše šta želi i to je to!!i ona slika od pa800 je naknadno ubacena peko neke koja je bila(kao recimo pa80)..haha..svaka cast MAJSTORE! dobro si razdrmao raju s "novom" verzijom..samo napred
|
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Care Zar Nevidis Daje Zezanje
Mora Po Malo Sale Jesi Prelistao Sve Pa Ces Da Vidis Malo Dosadno Pa Zajebancija Pozdrav
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
Kakvo zapazanje....Toooo bozeeee....Dobrodosao.
#10 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
e jos samo neka mi neko kaze da Deda Mraz ne postoji i ima da mu ![]() ![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
2007, novo, stw |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|