|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
evo isprobao, bras 2.0.5
u cubase 5 mogu kao izabrati preset, izaberem i svira, i snimim projekat, ucitam , nema nista zastopa, zna i zastopati u hodu preseta, podigao cubase 7.0.6 elements, u njemu ne mogi ni preseta izabrati. tona ni na vidiku. zastopa celi, aa jbt. a plugin mi super boje imaa ![]() standalone radi perfekt, i pre dok se tek pojavila al sta cu od tog nema nist, osim svirat dok ne izdovoljis haha
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (14.01.2014 u 03:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
kod mene Sample Modeling Trombone nikako da radi kako valja, učitam ga ali je sve tiho i svi tonovi kratko sviraju
![]() |
#13 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nesto ne radis kako treba, Arturija radi bez greske na novom Cubaseu. Cekaj, imas li ti uopste legalnu verziju Cubasea ili je ona "narodna" jer ako je ta, onda ne cudi me uopste sto ne radi ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
|
![]()
btw, ja sam u međuvremenu skužio sam di sam fulao, CC11 kontrola je bila smanjena tj. nesređena kako treba
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
narodna elements !! ee jbg onda
sve od arturije radi perfekt, svi plug, samo brass 2 zajebaje. a standalone uvek ok .
![]() |
#16 |
Banovan!
![]() |
![]()
To ti je kod tih "narodnih" verzija uvijek lutrija. Probaj da "provuces" Arturiju kroz jBridge iako u sustini nema potrebe ali probaj jer mislim da ce raditi bez greske. Kada potom uvedes Arturiju (jBridged) u Cubase onda idi dole lijevo na Edit i aktiviraj da se podize u Separate GUI. Garantujem da ce biti sve uredu cak i na toj "narodnoj" verziji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Odomaćeni član
|
![]()
aha odlicnoo, imam orginal zadnji jbridgee, a imam 32 i 64x element, pa cu javimmm rezultat
![]() |
#18 |
Banovan!
![]() |
![]()
Odradi to, bice uredu, samo ne zaboravi da aktiviras "Separate GUI", inace nista od posla.
Dodato: Zamijeni Midi Controller 11 (Expression), Midi Controllerom 7 (Midi Volume) i sve ce biti uredu. Promijenjeno od tranzit (14.01.2014 u 04:13 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Odomaćeni član
|
![]()
uradioo, radi , isao u 64bit elements, vide se svi preseti.. ali pogledaj sliku, u mene quad intel 9300, i ured celi je otisao kad sam stavio plugin, i ovaj preset npr
http://postimg.org/image/brk46s997/full/ i usput jedno pitanje, imali kako iz plugina one odsvirane fraze da se prevlace na kanal , kao iz drumera ? posto ima dobrih fraza, a samo mogu plej. ima i export nesto midi, al to je duze posla mnogo, export fraze midi u projekat folder il bilo gde, pa uvlaci midi ponovo u projekat, dobijes razbacano itd
![]() |
#20 |
Banovan!
![]() |
![]()
Rekoh li ti da ce raditi. Slika je uredu, tako i treba da bude. To prevlacenje fraza na midi traku, koliko se sjecam, jedino preko "Export". Aktiviras frazu (Riff) koju hoces, a onda dole lijevo na Export. Arturia exportira Midi File koji kasnije mozes da "uvuces" na neku od Midi traka Cubasea. Nemam pred sobom Arturiu, pisem ti po sjecanju ali bi trebalo da bude ovako kako sam napisao.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | branoy (14.01.2014) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|