|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
Pokaži Rezultat Ankete: Da li razvrstavati akorde po izvođačima pesama? | |||
DA |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 100,00% |
NE |
0 | 0% |
Glasač: 23. U ovoj Anketi ne možete više glasati |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.12.2013
Godina: 29
Downloads: 35
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa3X
Interesi: Automobili , Klavijature
![]() |
![]()
Pa dobro , moze da se dodeli jos nekom moderator ...takodje nekom ko je aktivan u toj temi i pise te akorde ...islo bi to onda brze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.09.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
![]() |
![]()
Mislim da je mozda bolje da ostane ovako,kad neko postavi akorde najnoviji postovi budu na pocetku,i odmah vidim sta je novo postavljeno,a ako ubacite u foldere,morao bih da ulazim u svaki folder da proveravam sta je novo,ne samo ja,nego i moderatori,osim ako folderi sa novim akordima ne budu bili na pocetku stranice. Search mi je dovoljan. Ja sam inace mislio da je gitar vec moderator.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ma bice na pocetku cim neko ubaci nove akorde,samo sto ce onda da iskoci Tema iz Akorda i partitura npr.pod imenom Saban Saulic akordi.Isto kao sto i Zeljko Demo snimci i sl.
![]() Dodato: Nije Gitar jos moderator ali ce biti ako bog da ![]() Promijenjeno od zeljko (07.01.2014 u 00:54 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Godfather
|
![]()
Gitar, drago mi je da se prihvataš ove pomalo ne baš zahvalne uloge.
Potrudiću se da do kraja nedelje dodelim privilegije vama trojici novih moderatora. Bićete o svemu obavešteni putem privatnih poruka. Što se ove ideje tiče, izneto je i par dobrih kontraargumenata, tako da dodajem glasanje. Rezultat glasanje gledamo za nekih mesec dana. Mislim da je tako najbolje?
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Pa nema kontra argumenata... Jedino je kolega gore naveo da ce morati nove pesme da trazi (sto i nije neki problem), ali za tim nema potrebe jer kad se automatski postavi nova tema ona je vidljiva prilikom ulaska na forum. I bilo bi extra da i ta Akordi i Partiture sekcija bude vidljiva i neregistrovanim clanovima da se muzicari malo edukuju jer u poslednje vreme sta sam cuo i kakve "ukrase" harmonija nije mi dobro. Valjda ce pomoci ljudima.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
I nesme da bude kontra argumenata jer je Zeljko postavio temu
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Samo da utvrdimo kako ce to da izgleda,pre nego sto glasam,folder akordi,pa folder sa imenom pevaca,pa folder sa imenom pesme,pa tu tekst sa akordima,ako je ovako,onda moze,a ako bude samo folder sa imenom pevaca i tu tekstovi sa akordima,mislim da bi tako bilo nepregledno,pa ako mozete stavite tacan obrazac kako bi to izgledalo,da znam za sta glasam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Godfather
|
![]()
Forum sa akordima
Podforum za svakog izvođača Tema za svaku pesmu koja i dalje mora da ima naslov u formatu Ime izvođača - Naziv pesme
![]() |
#19 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Bilo bi dobro ako bi imena izvodjaca mogla biti poslagana abecedno,preglednije je,naravno ako nije komplikacija neka da se tako uradi.
Sent from my R800x using Tapatalk 2
![]() |
#20 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
ako je ovako kao sto kaze Vaxter,onda nemam nista protiv...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|