|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.03.2005
Mjesto: switzerland
Godina: 45
Downloads: 861
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa800-cz1000,cz230s,cz5000,cz3000,cz101,-roland alfajuno2,korg prophecy,yamaha dx9..roland xp50...
Interesi: glavni hobi,heineken i rubin vinjak,,pa onda:karlovacko,lasko,tuzlansko i jelenko obavezno..
![]() |
![]()
ljudi ovo je velika steta za takvog covjeka sto je bio :cry: :cry: :cry: :cry: ..iskreno saucesce njegovoj familiji i porodici...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
|
![]()
i od mene saucesce njegovoj porodici
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.01.2007
Mjesto: Kod stadiona Slobode
Downloads: 370
Uploads: 6
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Interesi: zikamu korg,korg i samo korg (pa 800)
![]() |
![]()
I moje duboko saucesce njegovoj familiji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 09.11.2004
Downloads: 543
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
U spomen na velikog coveka, velikog muzicara i velikog saljivdziju. Nismo se videli, ali smo se upoznali i druzili uz kaficu, obavezno NES, sladju sa mlekom. Pocelo je ovde, pa neka se ovde i privremeno zavrsi.
..................................... Kara Zvijer says: vozdra,luciano Kara Zvijer says: imal kahve Kara Zvijer says: deder i meni jednu,mrsko mi praviti Laky says: Gde si, jesi liziv ja sam mrtav, a kafa ...moze i za tebe Laky says: Kako je prosao vikend Kara Zvijer says: uvijek ziv Kara Zvijer says: dobro Kara Zvijer says: selo veselo Kara Zvijer says: hehe Kara Zvijer says: kod tebe Laky says: Ma crko sam ko pas, isao sam i na suvo u pratnju po mladu Kara Zvijer says: jesi li svirao harmoniku Kara Zvijer says: valja li mlada Laky says: ma kakva harmonika ja sviram git, samo mi fali jos 20 kila na ledjima Laky says: aa mlada ko mlada Laky says: valjda je i ona bila na svadbi Kara Zvijer says: haha ...................................... Zbogom prijatelju |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kao kod kuće
|
![]()
I moje saucesce njegovoj porodici.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
EEEEEEEEEEEE
![]() ![]() ENVERE UVJEK SI UZ NAS I AKO NISI FIZIČKI ALI SI UVJEK I OSTAĆEŠ U NAŠIM MISLIMA DOK SMO ŽIVI :cry: |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.08.2005
Mjesto: Danska
Downloads: 4515
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Rahmet mu dusi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Premda sam veseo za sina,iskreno mi je žao za kolegu Envera...Dragi Bog već zna zašto ga je uzeo,i nadam se da će da bude u raju s drugim dobrim ljudima,jer ga je zaradio sa svojim djelima i svojim karakterom...Jedni se rađaju,jedni umiru,tako je bilo odkad je svjeto posto...Neka nam ostane dugo u sjećaju jarani moji,iako g alično nisam poznavo,bio je jedan najvećih muzičara u Austriji...Njegov legendarni set ENVER-KARA.SET molim da niko ne prepravlja i krade...Ako ga neko već ima,neka iz poštovanja do njega ostanu boje pod imenom kakva je on stavljo i neka svako ima na njega jedno lijepo sjećanje...Sve najbolje drugovi i čuvajte se...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Imao sam priliku da ga upoznam licno kao i njegovu zenu djete i sestru i ovim putem nek prime moje saucesce a Enveru nek je laka crna zemlja .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.03.2005
Downloads: 376
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Nisam imao priliku da ga upoznam, ali znam Envera dugo vec kao clana foruma. Moje iskreno saucesce njegovoj porodici. Steta za sve nas muzicare, bio je dobar momak i kolega!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
enver, preminuo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|