|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
A Miki ja mislim da si ti skroz u pravu...nego kaces na MSNu otkad te cekam.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#12 |
Otac nacije
|
![]()
ma joj radim ko nenormalan slabo imam vremena,a nesto me i taj mesenger zaza neradi kako treba navraticu mozda veceras.
#13 |
Suludi Moderator
|
![]()
Nedim: " Pa hajd me ti nauci buraz...ozbiljno!"
Jarane neucim ja ljude bez talenta ko sto si ti. Gubljenje vremena! Vrijeme su pare, a para se nema! Pozdrav, Alen! |
![]() |
![]() |
#14 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Pa zato ti kazem buraz, platicu ti ja necu za free.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#15 |
Suludi Moderator
|
![]()
Znam ba da imas kesa i da bi platio al necu nemas potencijala izvini buraz ja samo talentovane.
|
![]() |
![]() |
#16 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Hebbb ga onda, trazicu nekog drugog, sad za TALENT nisam ja kriv,
nisam se takav rodio...
![]() |
![]() |
#17 |
Suludi Moderator
|
![]()
Hehehehee,
![]() Pozdrav, Alen!! PS. Mozda se predomislim pa te htijednem ucit ![]() ![]() JOKE |
![]() |
![]() |
#18 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Jaaaooo, samo se svadjate svadjate svadjate hahaha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nedim je postao kao neka maskota zahebancije ![]() Dajte ljudi pustite svadju, najbolje da kupite svi i PA50 i PA80 i PA800 i PA1X i PA1XPRO. |
![]() |
![]() |
#19 |
Vredan član društva
|
![]()
jel to Arapski kit sto udara mozda..
Snimi ti kolo kakvo ili ovo ispod sto sam ti link stavio, da cujem tehniku i prstored, a tako i svi ostali koji se bune, snimite nesto brze jer nevolim ovo sto me uspava.. Kad snimis kolo kakvo dobro onda cu da kazem sta a ovo ostalo slabo, lako je svirati orijentale i rumbe ali svi znamo da je dvojka najteza stvar za nauciti. poz http://www.youtube.com/watch?v=OMse5fGSgyo |
![]() |
![]() |
#20 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Auuu...Evo danas sam bio odsutan pa se pripremam za spavanje (ujutru u 6 imam vozački ispit
![]() ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
alen, almir, blusa, samo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|