Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 29.01.2011, 17:01   #1
Antunhr
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 29.01.2011
Mjesto: Zagreb
Downloads: 217
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg PA500, Petromaestro
Interesi: sviranje
Antunhr befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Preporuka klavijature do 800E - pocetnik :)

Ovako. Sviram harmoniku godinu dana i htio bi poceti svirati malo klavijature. Sto se tice klavijatura ne razumjem se trenutno nista tako da neznam niti koja je razlika izmedju aranzera i workstationa. Meni treba za sviranje prvenstveno narodne muzike(domace Hrvatske) pa tek onda za druge stvari poput narodnjaka. Dajte neke savjete. Cjenovni rang je do 6000kn. Kupovo bi novu klavijaturu, preporuka shop iz Zagreba.
E sada neki ce reci da je to mozda malo novaca neki ce reci da je mozda i puno za pocetak ali radije cu dati nesto vise novaca neko kupiti nekoga casia za 1000kn koji mi nista ne vrijedi.
Ono sto sam ja gledo su Korg tr61, Korg ps60(kazu da je to novi model jer se tr61 prestao proizvoditi) Korg m50sd(toga dosta hvale ali je oko 1000 E) Roland GW-8E i nesto jeftiniji Roland E-09 kod kojega mi se dosta svidja cijena od 500tinjak Eur-a
Ako klavijatura u sebi nema zvucnike predpostavljam da se ona da spojiti na kompjuter ili liniju tako da ne kupujem za pocetak pojacalo i zvucnike za nju.
Antunhr je offline  

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:17

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije