|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.02.2010
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA500
![]() |
![]()
Onda ću pokušat zanemarit taj fill problem pa ću i dalje svirat i gledat kad će se to dešavat
A što se tiče drugog problema http://slike.hr/slike/f/fotografija00511_46491.jpg eto tu je slika. Samo mi nije jasno, klavijatua je stara 6 dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Hadžići, Sarajevo
Godina: 31
Downloads: 1198
Uploads: 8
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa50 i Yamaha Psr 620, Alesis QX49 midi controler
Interesi: Svirka, Računari, Tehnologija
![]() |
![]()
MOze biti da ti onaj feder ne reaguje, sto vraca pitch bend na sredini kada se pomjera.
![]() |
#13 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Naslonio si klavijaturu na pitch bender i pomerila se oprugica...otvori klavijaturu i namesti je,nije velika intervencija,oprugica se pomera na osovini na kojij se nalazi i često jedna strana opruge spadne,tu možeš pokušati nekom improvizacijom da uradiš trajnije rešenje
Ja sam to nameštao na pa2 jedno 5 puta najmanje P.S. ova priča oko oprugice je van teme tako da ako su ti potrebne detaljnije instrukcije postavi temu u pitanjima oko servisa klavijatura da ovde ne idemo previše u OFF |
![]() |
![]() |
#14 |
Banovan!
![]() |
![]()
Što se tiče fill problema danas se nije javia, vjerojatno sam ja onda par puta stiska li nešto..
A ono što si rekao da sam naslonio krivo klavijaturu nesjećam se jer je nova |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Probaj da se setiš,to je mnogo važno?
|
![]() |
![]() |
#16 |
Banovan!
![]() |
![]()
Klavijaturu naslanjam uvijek kako bi i trebala bit. Nema šanse da sam je naslonia na pitch
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Čekaj,ti imaš PA500 ili PA2x Pro? Vidim da si takodje postavio temu za PA2x?
A vidim ja Joze da se mi znamo od ranije ![]() Pa ti si nam stara mušterija sa malo više naloga ![]() Za dva dana ti je isticao ban sa starog naloga i nisi izdržao pa si danas registrovao nov... ![]() Šta da ti kažem...vidimo se dogodine |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|