|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.11.2008
Godina: 42
Downloads: 695
Uploads: 36
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Moj savet ti je za jednu svirku i nece ti crkne sigurn razglas za prvu pomoc.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio jasmink za ovaj koristan post: | Dule007 (26.04.2010) |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
|
![]()
Beethoven Mi kao da se nismo razumeli, mislio sam da tim smajlijem podrzavas to sto kolega Jasminik kaze, pa sam zato to i napisao. I dalje mislim da to nikako nije pametno, a opet napominjem na powemate 1000/2 postoje dva gaina jedan ispod drugog na stereo kanalima, mozda kolega nije pojacao donji koji sluzi za stereo kanal. Zbog toga sam i trazio da ga fotografise sa tim podesavanjima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Neee...
![]() Naravno da ne podrzavam povezivanje klavijature na kenon, makar i za jednu svirku... Sve ok, nista nisam zamerio tebi Niikkola, samo sam potvrdio to sto si rekao ![]() Pozz
![]() |
#14 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
evo samo da se nadovezem na sve ovo..Od kako imam Pa 800 tj 2 god. sviram na stereo L i R i nepada mi napamet mono,mada sam vidio da neke kolege koriste 2 kabla L i R iz klav. na dva kanala,da je isto nebi ni bili stereo kanali na mikseru,i jos da kazem da su mi oba GAIN-a na12h i ima snage i previse......................
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nurfet za ovaj koristan post: | Dule007 (27.04.2010) |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja klavijaturu (pa 800) povezujem sa dva kabla(L+R) na mixetu(dinacord pm 1000/2),a na mixeti ta dva kabla ukljucim na jedan streo kanal.Da tako spajam rekao mi je covjek iz muzicke kuce, koji je zaduzen samo za ozvucenja.
Promijenjeno od dejantb15 (26.04.2010 u 22:32 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dejantb15 za ovaj koristan post: | Dule007 (27.04.2010) |
![]() |
#16 |
Nishki
|
![]()
A sta se desava kada svirate u nekoj kuci,pa vam je jedna kutija u jednoj,a druga u drugoj sobi.A pritom svirate sa svojom klavijaturom na stereo kanalu.Kako vam rade tomovi,perkusije i.t.d????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ako se pitanje odnosi i na mene, ja onda klavijaturu povezujem samo jednim kablom i to opet u stereo kanal, u "L" i onda mi sve izlazi na oba kanala mixera isto.
Pozzz
![]() |
#19 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.08.2009
Downloads: 501
Uploads: 0
Rekao HVALA: 96
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Svirka odradjena u subotu...Pa 800 na stereo, boli glava sound...kada se dobro namestio gain i trim odlicno je bilo...i od kolege synt je isao na stereo....za razliku od proslog puta kada je isao na mono i bio u stvari duplo jaci jer mono izlazi ustvari dupliraju snagu stereo izlaza, kako su m i objasnili u muzickoj kuci...i jos jedna stvar je bila ..2 zvucnika vise ( 2xZX4 i JBL 125 JRX)...pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
kao što je već neko napisao. taj gain na stereo ulazima odnosi se samo na cannon, a kada bodeš samo "banane" na stereo ulaz, umjesto gaina koristiš line trim.
Inače, meni je line trim na 12h, volume pot. na 0 i fantom nekad moram očepit "do daske". Neću da pojačam line trim jer se javlja šum (i kada ništa nije ubodeno u kanal) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio TomyCroSound za ovaj koristan post: | Dule007 (04.05.2010) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|