|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.11.2008
Downloads: 103
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala Basari.Molim te,ako imaš vremena,poslao sam ti privatnu poruku,pa kad možeš,molio bih te da mi odgovoriš.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.03.2009
Downloads: 115
Rekao HVALA: 3
![]() |
![]()
Pozdrav svima, posebno Nedimu.
Evo nakon Audye i Kawaia mp5, stiga je i Korg M3. Savršen zvuk i tipka. Za sada ne mogu puno komentirati jer se prvi put susrećem s korgom, odnosno s workstation klavijaturom. Super ideja šta se tiče tutoriala, bit će od velike pomoći. Maksimalna podrška. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Sretno, za sad imas jednu od najkompleksnije masine, neverujem da ces sazaliti
nit biti ljubomoran nekome, tek si sad PRAVU nasao, nadam se da nisi ozenjen.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Drugar foruma
|
![]()
nedavno i ja sam postao vlasnik M3 prezadovoljan sam pozdraljam kolege i molim za uputsvo i savet kako da napravim dobru DISTORZIJU na M3 mnogo mi je potrebna a nemam je i nikako neznam na je nparavim da zvuci ok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja bih mnogo voleo da imam M3...Cim budem skupio neke pare,odmah ga uzimam...Mnogo je dobra klavijatura...
![]() |
#16 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.03.2005
Downloads: 817
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Kao prevo tebi havala Basari na trudu, odlicna ideja. Ja imam M3, i mogu reci da je fantasticna kalvijatura. Interesuje me dal ima boja za Radias Bord i dali se isplati uzimati.
Pozdrav Igor |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Sad zavisi kakve ti boje trebaju, ako je za one nase zujalice i gluposte onda ti netreba
Radias, moze M3 sam to i mnogo bolje nego i MOSS al ako radis neke otkacenije stvari i ako se stvarno razumes u Sintezu onda Radias je majka za tu klavijaturu, dobices ko jos 5 klavijature nove unutra i svi su ti putevi otvoreni od MOOGa do ARPa i td.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1054
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
![]() |
![]()
I ja sam vlasnik M3 od pre 3 meseca.Mogu reci da sam prezadovoljan i nezalim nijedan euro za nju.Zahvaljujem se nedimu na ovakvom trudu.I mene interesuju boje kao na moss.Imam jedan sempl moss od Triton studia koji u M3 nemogu srediti.Postavicu mp3 snimak sa moss od tritona i sempl u KMP formatu.Bio bih zahvalan kada bi mogao resiti da zvuce priblizno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Posalji mi Sample u mail napravicu ti ga ja u M3 format.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Najpre da vam se zahvalim na ranijem savetu u vezi sa MIDI Routnigom. On je kod M3 odlican, tj menja Performanse bez kasnjenja.
Imam M3 vec godinu dana ali ga tek sada sredjujen za ono zasto sam ga i uzeo. Naime zelim njime da prosirim pa800. Mislim da je ovo interesantna tema za sve koji zele da prosire svoj aranzer, posebno za vlasnike KORG pa-serije, pa ako ima zainteresovanih mozete otvoriti i novu rubriku. Ja planiram da koristim trake 1-8 u Combi-modu za Solo a 9-16 bi bile povezane sa aranzerskim trakama Bas, ACC1-5. Solo trake prekidam sa MIXER 1-8 P/M, ali ako to moze da se odradi sa KARMA Scenama onda jos bolje. Unapred hvala na savetu. Toliko od mene za sada. Svakako imate moju podrsku u nastojanju da se upoznaju bolje mogucnosti M3. Drugarski pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|