|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
imam ija pa1x pitanje kako bi ja doso do takvog komletnoga nasega seta sa ritmovima i bojama
pozrav deki |
![]() |
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
|
![]()
EVO KAKO MOJA PA-800 ZVUCI, NESTO NABRZAKE. http://www.speedyshare.com/278489551.html
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
HELP!!!
Cjeli život sam na Rolandu,pa sam nedavno kupio Korg PA1X Pro Elite,al imam promlem. Imam dosta boja sa Triton LE,a htio bih to sve prebacit u PA1X Pro,skužio sam da ih mogu otvoriti u SOUND modu pa onda na MULTISAMPLE,ali kako da ih ućitam u STYLE PLAY mod. Možete mi odgovorit na moj mail: scorpions@inet.hr Unaprijed hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Odomaćeni član
|
![]()
Neznam dali Pcg boje mozes sa Le prebacite, ali sto se tice semplovi, da.Samo exportiraj od Le u KMP Korg format i ucitaj u sempler a onda memoryraj preko multisemple.Oni ce biti ucitani u ram memory i mozes preko sound da ih pokrenes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.12.2006
Downloads: 153
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
nazalost nikako,cuo sam i bolje,puno bolje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Otac nacije
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ovo zvuci super, jeste da je losiji snimak, ali koliko sam mogao da cujem ovo je veoma dobro. Jel na prodaju set? Pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
demo, mp3, pa1x |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|