|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nikola takvi su brzo na spisku za likvidaciju
![]()
![]() |
#12 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Moguce..a pored toga je taj "kolega"odavde skinuo oko 50-ak stvari a ni jednu jedinu nije podelio sa kolegama....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ nikolakg
Znas nesto sto mi ne znamo? |
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
![]() |
![]() ![]() Dodato: Svasta po nesto.... Promijenjeno od nikolakg (22.10.2009 u 00:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nishki
|
![]()
Reci Nikolakg......
Ja znam za 2-3 ,a jos i znam da preprodaju klavijature..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Kompletno stanje mog Korga Pa80,znaci Backup Flash kartice(SP12 bubanj i ostale farbe...) i JV ritmovi mogu da ti prodam za 100€.Sve je sredjeno,smo upalis i sviras.Ako si zainteresovan mozemo se cuti.
Evo.... ![]() Dodato: Juce sam decku sa foruma poslao sve iz kompa sto sam imao od ritmova naravno gratis pa me zato ovo malo cudi ...ali nismo svi isti tako da je sve ok. Promijenjeno od nikolakg (22.10.2009 u 00:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Nije mi jasno zašto takve "kolege" javno ne prozovete i ne objavite njihove nickove, ako ništa drugo bar neka im se malo obraz zacrveni???
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
A ok je i da se sami "prepoznaju"...ne bi bas voleli da ovde dodje do svadje zbog javnih prozivki...
|
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Kad bi ih neko javno prozvao forum bi se pretvorio u opsti haos. Svako bi se sa svakim prepirao i stvarno bi se stvorila odvratna atmosfera.
A ti ljudi sto prodaju setove imaju pravo na to ako su oni pravili te ritmove i ako su oni sve sredili, a sad sto preprodaju tudji materijal to ce im doci glave jednog dana budite sigurni. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
|
![]()
Takvi ljudi koriste neznanje, pogotovo mlađih naraštaja...
Tako su mene namrdali za roland e86, prodali su mi ga za 900e (u to vreme je g1000 koštao oko 1000e)...Kasnije su mi prodavali ritmove, par komada 7e, srećom nisam kupio puno ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|