|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1391 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
![]()
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (12.11.2010 u 18:13 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
Malo mladji od mene...Pa jbg,mozda si strog pa mu branis Zvezdu...hehe...pa zato nije smeo da te pita...hehe...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.02.2008
Mjesto: Nis
Godina: 40
Downloads: 1595
Uploads: 3
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]() Citat:
Ih.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
da se pozalim..sad sam tek gledao ono nase "genijalno" delo Srpski film,i moram da priznam da sam zgrozen kao i vecina ljudi koji su gledali ovu gadost...Reditelj moze sto se mene tice da se baci s mosta,ja ne bi ni trepnuo,toliko o geniju...Znaci koju god poruku ovaj film nosi,i koju su hteli da posalju svetu,moglu su to na mnogo manje brutalan nacini i sa manje scena "ekciplitnog nasilja i jos eksplicitnijeg sexa"..a mislim da je ovo poslalo jos samo losiju sliku svetu,o nama..znaci blagi uzas,tiha jeza...sta drugo reci...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
cirica, pjevaj sam, najbolja solucija
![]()
![]() |
#1396 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Kao Marnel sto to radi
![]() Promijenjeno od zeljko (13.11.2010 u 03:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jučer dođemo u restoran gdje obično sviramo i po dogovoru bila neka standardna veselica, a kad ono - svadba (bilo je svaakvih nesporazuma i pokvarenih telefona pa je došlo do ovakve .izdarije)...Trebali smo mladencima svirati neke pjesme pri dolasku u salu, no nikad nismo ni čuli za te stvari, malo smo improvizirali, ali na kraju sve završilo dobro...
Bila je to najjadnija svadba na kojoj sam bio i svirao.. Toliko mi je neuredna soba da se sam sebi divim..
![]() |
#1398 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Preksinoc u kafani cujem od tipa da je danas gost na nekoj svadbi i da ja tu svadbu sviram, kaze "vidimo se u nedelju", a ja nemam pojma o tome. Jurio mladence da ih pitam sta se desava, ko im svira, da nije neki nesporazum. Oni kazu da su telefonom ugovorili muziku i da nemaju pojma ko im svira, mozda sam i ja ali oni to ne mogu da znaju. Kaze mladozenja "ako nisam sa tobom pricao, onda ti ne sviras". Razmisljam da kasnije veceras odem do restorana da vidim bas ko im svira.
Plasim se samo da ne vidim sebe tamo da sviram, ne bih znao lepo sta da mislim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Au, odes tamo i zastanes sebe kako sviras, kao u zoni sumraka jbt...
![]()
![]() |
#1400 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.10.2008
Mjesto: Mostar
Downloads: 150
Uploads: 10
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Yamaha psr s710 Casio VZ1 Casio CTK731
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Prije dva mjeseca pogodim jednu svadbu.kontam evo...ova nasa dijaspora same svabe,jbt,svjet zeljan muzike...ALI
1.PRVA GRESKA : Dodjem,lijepo bacim jedno uzicko kolce za pocetak...DVOJE LJUDI IGRA...(pomislim jel tako lose sviram,ili nesto nije u redu??) 2. Pocnem sa repertoarom (prvo one udarne,tradicionalne,trepetiljka,danas majko zenis svoga sina,itd)...NIKO NE PJEVA! SJEDE I PRICAJU O POLITICI-PREDIZBORNA ATMOSFERA 3. PRILAZI MI NEKI LIK I NARUCIVA MI PJESMU ZMIJA I ZABA....(e tu je vec bilo sve jasno)...dalje da ne pricam,odradio sam posao,cim prije pokupio kes i otisao 4. Zadnje...PROSLE SEDMICE MI TAJ ISTI MLADOZENJA POSLAO CD,KAZE GOSTI SU BILI PREZADOVOLJNI SA SVIM,BILO IM JE EKSTRA,MUZIKA FINA,ITD 7 DANA VEC RAZMISLJAM O TOME,NEMOGU DA SKONTAM STA SE TAD DESAVALO E STA DA KAZEM????? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|