|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#122 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 2155
Uploads: 17
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
moze da crkne ram od mnogo setova,,kad ucitavas,,,u pa800..
zato treba da brises,,set,,u nutra,,pa da postavis,,novi,,,u pa 800..tako sam cuo,,ali kako se radi ta,,opcija,,da brises,,pa da postavis,,novi set,,NEZNAM,,pozdrav,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Nishki
|
![]()
Citam ovu temu i dolazim do zakljucka da je Korg korporacija zaradila vise para servisne delove nego od prodaje samih klavijatura!Tako mi deluje......
Ovo je veoma tuzno za korisnike njihovih proizvoda! |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Opet ponavljam da je ovo slucaj samo sa modelom Pa800 koji je Korgu uzeo obraz nacisto!Promenio sam mnogo Korgovih klavijatura i imam samo reci hvale a Pa800 mi je na prvi dodir delovao platicno i jeftino i nikada ga nsiam ni uzeo!Ispostavilo se da je to bila mudra odluka
![]()
![]() |
#125 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Po mom misljenju da su pravi dzentlmeni trebali su besplatno mijenjat ram memoriju bar 3-4 godine jer to se ocito pokazlo kao njihov problem (mozda i nekolko hiljada do sada da je crklo) znaci nema tu mjesta za pricu " puno setova,struja itd. Na tritona smo unijeli stotine setova pa nikad nista. 100% su oni krivi za pa800 al kome se zalit. pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
ma nema tu brisanja pa ucitavanja setova, ako je ploca ili memorija felericna kad tad ce da strada... i da nista ne ucitavate... a ja sam na ranijim korgovima 24h dnevno neshto muvao ucitavao prepravljao pa nikad nista nisam menjao, a stvarno su se obrukali s ovom klavijaturom...
kinesko sr***, trebali su bar da ga naprave od pirinca(rize) da ga pojedemo kad nam se pokvari ![]() p.s. danas sam zvao servis, traze mi 250e za plocu ako je otisla i daju mi 6 meseci garancije na ugradjenu plocu, a ako je samo memorija otisla nema nikakve garancije... tako da kad je popravim sigurno cu da je zamenim za tyrosa 2 ili nesto drugo... Promijenjeno od nikadvisekorg (14.01.2010 u 22:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.11.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 511
Uploads: 17
Instrumenti: Korg PA4X, Yamaha CP33, Kurzweil PC1SE
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Dobro dosao u club... Ja sam ram menjao u Artistu u BL, 50eur pre godinu i po.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.01.2007
Downloads: 522
Rekao HVALA: 2
![]() |
![]()
Jasam nosijo klavijaturu u banja luku ekstras ljudi .Popravka ploce me je kostala 100ev. Imam garanciju na plocu ako ikad rikne mogu da doplatim razliku do nove .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Otac nacije
|
![]()
Ja vec vise od 2 god. imam PA800.
Mogu samo reci da sam prezadovoljan i da jos nikada do sada nije zablokirala niti kad sam imao ikakvih problema. Mislim da vecina kvarova dolazi od samih nas. Kupimo klavijaturu a kofer ili neka dobra torba nam je preskupa,pa tako tovarimo klavijature u gepek pa cak i krov od auta. ![]() Isto tako vazi i za setove,mnogi ucitavaju kompletne setove od PA1 ili PA2 potom neznajuci dali su setovi ispravni. Sto je najgore ritmovi! Nema ni 10% setova da je ritam iste jacine kao i orginalan ritam.Sto je mnogo vazno sto se tice odrzavanja klavijature. I nova klavijatura moze da se pokvari i vjerovatno da je PA800 osjetljiv na kvarove,ali ima nesto i u ovome sto sam vec napomenuo.
![]() |
#130 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.03.2009
Downloads: 19
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
evo ja se slažem sa kolegom yu midi.koliko god bile osjetljive ,jako je bitna stvar u čijim je rukama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|