|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Stigao sinoc
![]() ![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (31.10.2015 u 11:08 sati) |
![]() |
![]() |
Ćlan 4 Vam se zahvalio, Marco7, za koristan post: |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
![]() |
![]()
Sretno i berićetno sa njom...nadam se da ću se i ja u skorije vreme pridruziti pa4 klubu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 125 puta u 113 Postova
![]() |
![]()
Sretno i neka te sluzi😉
Nema rijeci o pljuvanju i ne vidim razlog ta to. Svatko kupuje sto mu treba. Mnogi cekaju prvi detaljni Review Moj prvi kontakt od 30- tak minuta nije dovoljan a ni mjerodavan za misljenje. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Detaljni review pa4x je nemoguce dati ni posle par nedelja...,a kamo li posle par sati.
Sledeći član vam se zahvalio Vex za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (28.11.2015) |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
verujem da dosta vremena treba i da se sredi ono sto je u pa3x bilo da dodje na svoje mesto u pa4x?
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa3x u 90% slucajeva zvuci kao i prethodna klavijatura koju su ljudi imali a to su uglavnom pa800,pa2...bice slican slucaj i sa pa4...samo se ucitaju stari ritmovi i semplovi i pici
![]() Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Ne znam koja klavijatura sada sviras ja mogu za meni da kazem prelazio sam sa pa2 na pa3 ogromna razlika u soundu, a tek sada suvisne su reci. Razlika izmedju pa3 i pa4 ima. Uzmite oba dva postavite na isti razglas i ubacite svoje ritmove koje su sa vase semplove i uverite se. Eto o fabrickih nema sta da govorimo. Pozdrav to je moje mislenje
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja sam pa3x uzeo ovako od coveka koji uvozi bez garancije i jos par prijatelja znam koji su tako kupili (vecina) i za sada niko nije imao problem,ja sam uzeo pa3x pre 3,5 god i jace i mislim da je kostao u radnji oko 3,200-3300e a ja ga platio 2700 mislim nije mala razlika
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.03.2009
Mjesto: Zemun
Downloads: 589
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: pa3x i triton le
![]() |
![]()
Evo da se pohvalim uzeo sam i ja pa4
![]() ALI i da se pozalim na isti...Iskreno mislim da su preterali,ne znam ni sam zasto, Naime ....Sve funkcije koje mogu da postoje na pa4 su kontra od predhodne serije pa3,odlepio sam...Dugmici takodje...sve kontra...Poboljsanja u odnosu na pa3 minimalna...Mnogo sam besan sto je sve iskomplikovano...Neke krajnje glupei nepotrebne promene u softveru,tj funkcijama npr generalno pojacavanje Drum,Bass i Accc... Imam utisak da je izinjer ovim modelom hteo samo da iznervira sve korgovce.... Sutra kacim i pa3 i pa4 na razglas pa da vidimo koja ide u oglas .Ima razlike male u kucnim uslovima ali cemo da vidimo i na vankucnim uslovima... Da sa samo touch,sound i fabricke ritmove stavili sa pa4 na pa3 bio bih prezadovoljano.Ali ovooo Velika prednost fabricke boje i ritmovi neuporedivo bolji.... Sutra vise detalja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2009
Downloads: 1023
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6, V-Synth GT, D-05, Korg T2EX, Ketron SD4, Yamaha Motif XF6, PSR-S770 i Stagepas 400
![]() |
![]()
u mom kraju slučajno primijetih da se otvorila nova muzička radnja - kad tamo PA4X 76
![]() Evo nekoliko utisaka nakon 15 minuta prosviravanja: POZITIVNO: - nije težak; - lijep; - mnogo brže se pali nego PA3X i PA600 (o.s. 1.02 je stajalo na ekranu - od 27./8./2015.) negativne komentare neću da dajem nego ću da ih zovem NEUTRALNI komentari: - ekran je od stakla pa se vidi svjetlo na njemu ako iza / iznad PA4X ima neko jako svijetlo upereno u ekran; - ekran je trebao biti od plastike kao na Kronos-u 2 jer je onda lakše pritiskati po ekranu mada i ovakav "stakleni" ekran reaguje dobro na dodir; - rezolucija ekrana je mogla biti veća, kao na Kronos-u 2 pa bi slova bila oštrija; - tipke tvrde, možda malo manje tvrde nego na PA3X; - boje i ritmovi su meni isti kao na PA3X; - nema nikakvih fabričkih balkanskih boja / ritmova izuzev 2 tamburice i oko 5 harmonika i možda još ponešto - znači moraće se učitavati cijeli setovi sa balkanskim bojama i ritmovima; - dugmeta su mogla biti svijetlije boje kao što su na PA3X ali nema veze jer je PA4X i ovako ljepši za vidjeti nego PA3X... Uglavnom onaj ko ima PA900, PA3X, PA3XLe, PA2X, PA800 ili sl. se ne treba nadati "revolucionarnom" napretku ako pređe na PA4X. A oni koji imaju lošije modele kao PA300, PA500, PA600, PA1 i sl., njima će dobro doći prelaz na PA4X. Eto moje malo mišljenje koje će nadam se proći bez osuda ![]() Promijenjeno od sxkn7 (09.12.2015 u 05:34 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|