|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#91 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Miki ja sam ti napisao vec da je to u sustini isti mikser kao moj EMX5016cf i da je razlika sto ovaj ima jedan efekt procesor a 5016cf ima dva,kod mene ima feedback destroyer(unistivac mikrofonije) kod tebe mene,kod mene ima maximazer kod tebe nema i kod mene ima digialni Eq i 5 preseta a kod tebe nema!Odnos snage,izlaza,tezine borja kanala i to je sve isto i verovatno da isto i radi
![]() ![]()
![]() |
#92 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
danas ako se vratim s posla u dogledno vreme idem da kupim,ako ne onda sutra
![]()
![]() |
#93 |
Vredan član društva
|
![]()
hehe ja sam i napisao da ne volim puno dileja ,ali ipak na samom halu je tesko pjevati ,dilej te malo pogura pri trilerima ,ko pjeva zna na sta mislim .ja dileja stavim vrlo malo ali ipak je potreba ,bar meni ,dva efekta odjednom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ne znam sta da ti kazem ja sam pevao do sad s jednim efektom tako da nisam upoznat s luksuzom s 2 efekta
![]()
![]() |
#95 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Uvek možeš da kupiš neki dodatni procesor,pa čak i onaj sa "dugmetom Šaban Šaulić ili Zdravko Čolić"
![]() Najvažnije je da mixer ima čistotu tona,snagu i da je uradjen kvalitetno ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Vredan član društva
|
![]()
nanoso sam se ja sit midiverba hehe samo 20 godina ,sto manje kablova,manja je mogucnost da konobar zapne i istrese tacnu na kljavu,a i sam korisnik je rahat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Miki ima odlican Vocal echo i on ti je sasvim dovoljan,studiozno zvuci i ne cuje se dok muzika svira,izgleda kao da ti je mic suv a stvari imas echo a ne gubis nikakav direkt na glasu
![]() ![]()
![]() |
#98 |
Odomaćeni član
|
![]()
malo je offtopic ali....
Delay zna da pokvari tonsku sliku ako se pogresno koristi ali jos gore je lose podesen HALL(Reverb) ![]() Dobar mikrofon optimiran na mikseru,snazan razglas koji ne radi na vise od ca.70% resursa,visoko kvalitetan hall sa isto tako dobrim kompresorom.....ne znam zasto onda delay?? Osim ako vrsite korekciju signala (u vecim prostorijama ili open air) pomocu "delay lines" ![]() Pozz
![]() |
#99 |
Drugar foruma
|
![]()
@ Ronaldinjos
Dugme "Saban Saulic" Aaaaa kolega to poznato dugme ima samo Dynacord PM serija ![]() To ti je kad hoces kao dva Sabana pa cak i bolje. Ni jedan Efektprocesor to dugme nema, to ce svaki takozvani "Pevac" da ti potvrdi. hehehehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
To je ''ono'' dugme
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |