|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Ja imam u planu prefarbati GEM S2 u srebrnu boju kao i KORG-a Pa seriju.
Već imam zamisao da odšarafim i povadim sve s osnovne ploće, kako ću ga izšmirglati i potom autolakom prešpricati no ostaje mi jedan veliki problem : Lakiranjem ću naime prešpricati i TEKSTUALNI dio ispod dugmića. E, sad imam ideju da taj dio zaštitim selotejpom il prelakiram prije lakiranja bezbojnim lakom tako da taj dio zaštitim, ali dal postoji ikoji način da naknadno sitotiskom ubacim taj isti tekst gore kao prije jer synth bi vjerojatno onda prejebeno izgledao. Nemam ga namjeru preprodati jer mi darg poklon od još dražeg prijatelja, već imam namjeru od njega napraviti unikatni povjesni primjerak (1994 godište je). Što mislite ? Naknadno ću ubaciti sliku designa kako sam ja to zamislio.
![]() |
#2 |
Šerif
![]() |
![]()
Evo, ovako bi to otprilike izgledalo. Ovo sivo bi bilo srebrno (za sad je crno).
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Bravo kreso ti ces od te gem klavijature i korga napravit,svaka cast.Lijep pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Šerif
![]() |
![]() ![]() I kad mu još ugradim neke preinake i uslikam ima da svi na tur padnete. Bit će to samo takva zmajčina. Kladim se s bilo kim da od postoječih workstationa niti jedna nema bolju tipku, pa čak ni master kljava od Fatara ![]() Jedino malo šteka FDD, al to je neki jebeni model kojeg više neću nigdje moć nač (kao svojevremeno FDD na Roland aranžerima). Kako sam skužio ima i zasebni kontroler za taj FDD, pa ako ne ovisi o procesoru i OS-u mogu mu za memoriju puknut u njega što mi srce želi, a to i planiram. Samo sad trebam "brdo" AKAI S1000 samplova, al u TELEDISK formatu (*.TD0), jer samo to i čita osim svojih orginala.
![]() Promijenjeno od kreso (21.08.2009 u 15:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Super bas ce mi biti drago ako nesto uspjednes sa tim cudom,sve se moze kad se hoce.Jos jednom lijep pozdrav prijatelju za tebe i tvoju cjelokupnu obitelj.
Zeljko |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Evo da i ja nesto dodam...
Vecina danasnjih branika na automobilima je od plastike, a njih majstori kituju obicnim spric kitom i lakiraju posle toga.Tako isto se i klavijatura odradi.Ostaje jos samo sito stampa i imate novu spravu na raspolaganju.Plastiku na displeju mozete ispolirati u svakom servisu mobilnih telefona, jer oni imaju te maze za displeje. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
@kreso
sve sto si napisao se moze izvesti samo ti jos preostaje je dobra volja koja je kod tebe na zavidnom nivou u vezi farbanja klavijature sve naj bolje u radu ![]() @cunami slazem se sa tobom ...pozzz
![]() |
#8 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ljudi koji se bave farbanjem (autolakireri,na primjer) kada treba da tacno odrede nijansu boje,onda skinu jedan dio sa automobila a to je obicno poklopac rezervora za gorivo i odnesu u malo bolju prodavnicu boja i lakova.
Tamo opet postoje ljudi koji imaju paletu boja,i na osnovu uzorka se boja pravi i to tako sto se digitalno programira koliko koje boje treba da se doda na neku osnovnu,da bi se dobila odredjena nijansa. Posto se ovdje radi o farbanju cijele klavijature,nijansa nije bas toliko bitna da bi trebala biti 100% ista,kao i original. Druga bi stvar bila da treba samo djelimicno farbati,pa da se ne pozna razlika. Mozda ne bi bilo lose odnijeti klavijaturu u tu neku bolju prodavnicu boja i lakova,i da strucni ljudi na osnovu uzorka istu i naprave. Sumnjam da ovako napamet neko zna da odgovori tacnu oznaku nijanse za recimo KORG PA1X. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Ja sam jucer farbao svoga korga, i kompletnu DX11
![]() ![]() evo slika yamahe pa kazite kako vam izgleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
He he full je !!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
farbanje, klavijatura |
Alati tema | |
Display Modes | |