|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
E,jesi lud...svaka cast...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hahahha enese najjace viceve stvarno imas
![]()
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Dragi Mišo, znam da sad bleneš u ekran kompjutera iako si mi rekao da ideš u prodavnicu. Samo hoću da znaš da sam kupila roze čipkaste gaćice ali ih ti već sedam noći nisi primetio, bar nek znaju tvoji drugovi hakeri. (Tvoja bivša, Ceca.)
Beogradski grafiti ***
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Šta kaže Švarceneger ženi poslije ručka? - HASTAL DA BLISTA BEJBI
------------------------------------ -Šta radi Džej kad ne može da zaspe? -Šeta ispod kreveta. ------------------------------------ Imao čovjek papagaja i jedno jutro, kad je otišao na posao, ostavio papagaja kući. Kako je papagaju bilo veoma dosadno, on uzme telefon i naruči dvije tone uglja. Kad čovjek dođe kući, ugleda onaj silni ugalj pred kućom i odmah skonta da je papagaj nešto zajebao. Pita on papagaja šta to uradi, a ovaj mu odgovori kako mu je bilo dosadno i kako je naručio dvije tone uglja. Uze čovjek papagaja, odnese ga u podrum, raširi mu krila i zakuca na zid. Iduće jutro papagaj se budi i na suprotnoj strani na zidu ugleda krst i Isusa Hrista, pa ga upita: -Je li, bolan, od kada ti tu visiš? Odgovara mu Isus: -Oko 2000 godina. A na to će papagaj njemu: -Uuuuu, pa koliko si ti uglja naručio? ---------------------------------------------------- redovna policijska kontrola...zaustavlja policajac crnca i trazi mu dokumenta...crnac mu daje licnu kartu sa slikom leonarda di capria...gleda policajac onu sliku i uzima telefon i zove kolege iz stanice..."jel ljudi jel onaj titanik potonuo il izgorio majku mu"!!?? ---------------------------------------- Ulazi cigo u birtiju sav sretan: konobaruuuuuuuuuuuu! runda pica za cijela birtija....... konobar ga pita: sto to slavis cigo? cigo: ozenio mi se najstariji sin,doveo plavusu,znas kakva je sise guza sve dobro jebo je ja, najstariji sin, srednji sin, a znas onog malog asima, jebo i on . mjesec kasnije.. konobaaaaaaaaaaaaaaaaaar runda pica za cela birtija, konobar opet upita:-sto sad slavis cigo? cigo: ozenio mi se srednji sin, doveo crnku, znas kakva je ono prava,jebo ja, najstariji sin, srednji, znas onog malog asima,jebo i on. mjesec kasnije dolazi cigo sav sjeban u birtiju, sjeda za sank i kaze ![]() konobar:-sto je bilo cigo? cigo: udala mi se najstarija cerka, dovela crnca jebo mene, najstarijeg, srednjeg, a znas onog malog asima?; UMROOOOOOOOOOOO ------------------------------------------- Ušao policajac u prodavnicu televizora i pita: -''Imate li televizore u boji''. -''Imamo.'' -''E, dajte mi jedan žuti.'' ------------------------------------------ ulazi plavusa u bus, i policajac ustaje i kaze: -evo sjedi ovdje, plavusa veli: -hvala, bas ste menadzer, a policajac: -hvala na kontinentu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pas je zaista čovekov najbolji prijatelj. Ne verujete? Proverite sledećim eksperimentom: Stavite psa i ženu u gepek automobila i ostavite ih zaključane jedan sat... šta mislite,ko će vam se iskreno obradovati kad otvorite gepek??
Dodato: Znaš li šta je brachna tuga? - Kada ti zazvoni telefon, javi se nepoznat sexy ženski glasi? i mazno kaže: - “Gde si kuronjo…” a ti moraš da kažeš: - “Pogrešili ste broj…” ![]()
KAD SVI MISLE ISTO - ZNACI, NIKO NE MISLI MNOGO. ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od diplomac (29.08.2009 u 14:04 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
Majkl Dzekson neće biti kremiran, posto je 86% njegovog tijela sada od plastike. Umesto toga, biće recikliran u fabrici LEGO, tako da i dalje može da se igra s djecom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
*Koja je razlika izmedju crne i bele krave??? -Bela kaze `Mu`, a crna kaze `Mu motherfucker`...
![]() *Zvone policajci Muji na vrata. Mujo pita: "Ko je?" Policajac: "Policija." Mujo: "Šta hoćete?" Policajac: "Malo da popričamo." Mujo: "Kol'ko vas ima?" Policajac: "Dvojica." Mujo: "Pa popričajte." Dodato: Sedi u Muja u restoranu sa ženom i taštom. Dolazi konobar i kaže: -Izvolite? Mujo: Ja cu teletinu. konobar: A lude krave?! Mujo: Pitaj i njih šta će! ![]() Kad će Crvana Zvezda prezimiti u Europi? - Kad dođe ledeno doba. ![]()
KAD SVI MISLE ISTO - ZNACI, NIKO NE MISLI MNOGO. ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od diplomac (01.09.2009 u 14:59 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|