|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozz!
Pavio sam neki sax, ubacio u klav u wav, poslagao itd, a sad sam skužio da je upaljen loop, a ne treba mi jer je svaki ton snimljen sa fadeout, nekih 4,5sec.. S obzirom da su mi tonovi razbacani po sample listi, ne mogu pronać načina da automatski ugasim loop na svim samplovima koji su korišteni u tom novom multisampleu.. Postoji li način il ću morat "pješke"? Dodato: Nema edit?? ...Onda, da se nadovežem; Nemam blage veze gdje u patch edit mogu podesiti što da mi radi aftertouch i dbeam naprimjer... Sve nešto "control" ovaj, onaj, ctrl, a ništa konkretno. Btw; shift+S1, pa tamo te postavke, sve je globalno napravljeno, al mene konkretno za određeni patch zanima kako i gdje se radi podešavanje... Promijenjeno od TomyCroSound (16.08.2009 u 22:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
pozdrav svima i pridruzujem se klubu vlasnika fantoma...dosad sam prezadovoljan mada je to za pocetak veoma skromno al svaki ton koji izlazi iz ovog sinta je toliko ozbiljan da tu nema sumnje...sigurno najbolji workstation koji sam svirao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Alene,čestitam na prinovi,neka je sa srećom.Da nije platio jedan od Tyrosa za Fantoma?Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.01.2009
Downloads: 104
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
dal ima netko glasove sređene za pjesmu dvadesete od bešlića,ili ako koristite tvorničke s fantoma koje koristite
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Koja ti je to pesma?Prvo to bi mogao da odgovoris?
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
"Dvadeset i neka ti je godina, isto toliko mi je tamnica..."
Samo ne znam dal pod "glasove" podrazumijeva kompletno zvukove za tu pjesmu, onaj čelo il slično i distorzija za solo, ili vokale ženske aaaa...itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.01.2009
Downloads: 104
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()