|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
pa jesam rekao da cu ja uzeti mikro prek samo mi kazi gde, ti rece nema nigde to je tajna...pa mogao si bar za 500 jbg
a @sejo reci ti meni ko na ovom sajtu moze da skrece sa teme ko ne.. aj pa da znamo. jeste onog momka na 3 strane zajeba*ali sto je napisao Vukoder, a ovde za 2 posta meni frka odma? i nije offtopic ni najmanje,jer pricao o mikroprek a ne o necemu drugom. popizdeo sam sad i idem negde da se napijem momentalno! ![]() zdravo svima |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ljudi, jednostavno. Ako umete da zamenite, i imate hrabrosti da sam prickat epo klavijaturama, ondato i radite. Serviseri po meni nemaju bas lak posao. Ja znam po mojoj klavijaturi. Da bi se doslo do jednog tastera kod ekrana, treba skinuti koliko se secam 3-4 ploci i poklopac. Treba za to dosta vremena, i zivaca. A i treba prckati i po klavijaturama od po nekoliko hiljada evra...
A za to sto kazes "Sto mi nisi rekao gde ima da se kupi prekidac..." pa kolega valjda i ta informacija nesto vredi.... |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
tasterimikroprekidaci |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|