|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Idu dva arapa pustinjom i ovaj jedan vidi kamilu i kaze
"التعلماتالتعلمات" a ovaj ce njemu na to: التعلت!!! e ovo ko je skonto, ja mu skidam kapu... na pod sam pao od smijeha... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Belaj boy
|
![]()
E,ovaj arapski je extra.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Sin nekog arapskog šeika studira u BG. Nakon mesec dana piše kuci: -"Srbija je prelepa, ljudi su jako ljubazni i baš mi se sviđa ovde. Samo mi je ponekad neprijatno kad idem na fakultet u mom pozlaćenom mercedesu a neko od mojih profesora izlazi... iz tramvaja." Posle nekoliko dana stiže ček na milion dolara sa kratkom porukom roditelja: - "Nemoj da nas sramotiš, kupi i ti tramvaj!"
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
...voze dva momka po autoputu 250km/h i kad odjenom puce guma i udarise u zid,
onaj jedan na licu mjesta mrtav a onaj drugi ima tetku u zagrebu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Kupio Mujo auto i sad zove prijatelja Sulju da se malo provozaju! Sjeda Mujo i odmah se veze a Suljo nista!
Veli Mujo: Daj bolan Suljo svezi se,sta znas...na tockovima smo! Suljo: Ma jok,ja se nikad ne vezem! Samo vozi! I tako krenuli i po nesreci slete niz neku provaliju! Dolazi policija da vrsi uvidjaj,na autu totalna steta te ce policajac Sulji: Sto se bolan nisi svezo,gledaj sav si se isjeko...vidi Muja kako fino sjedi,ko da je ziv! ![]()
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Igraju 3 bakice šah, dođe četvrta i zajebava ih s laserom..
![]() Idu dva pijanca po cesti i svađaju se koji će bit u sredini..
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Profesor sedi u restoranu i jede. Dolazi student i seda za njegov sto. Profesor ljutito: - "Otkad to orlovi i svinje sede za istim stolom?", student se digne, pokupi tacnu i kaže: - "Oprostite, letim dalje."
![]() |
#8 |
Banovan!
|
![]()
Stoji covjek u supermarketu kad spazi zanosnu plavusu iza njega kako mu mase i smije se. Iznenadio se da mu mase takva ljepotica, i iako mu se odnekud ucinila poznatom, nije imao pojma odakle, pa je upita:
-"Izvinite,mi se znamo?" Ona mu odgovoti: -"Mozda se varam, ali mislim da ste vi otac jednog mog djeteta!" Film mu se vrati unazad, na dan kad je jedini put bio nevjeran i rece: -"Boze, jeste li vi striptizeta sa moje momacke veceri, koju sam pred svim prijateljima je..o na bilijarskom stolu, dok me je vasa prijateljica mlatila po guzi mokrim celerom i gurala mi krastavac u s..ak? -Ne, odgovori ona, Ja vasem sinu predajem engleski... ![]() ![]() ![]() Dodato: Dođe kornjača u Njujork i šeta po Menhetnu. Napadne je banda puževa i opljačka je. Dođe policija na uviđaj i pita kornjaču -Šta se desilo? -Ne znam, sve se odigralo tako brzo... Dodato: Direktor kompanije poziva sekretaricu i kaže joj: "Hajde, spremi se, idemo na nedelju dana na službeni put u inostranstvo..." Sekretarica po povratku kući obaveštava muža: "Dragi, moram sa šefom na službeni put na nedelju dana, moraćeš sam da se brineš o sebi..." Muž obaveštava svoju švalerku: "Moja žena putuje na nedelju dana, provešćemo to vreme zajedno..." Švalerka obaveštava svog djaka kome daje časove iz matematike: "Biću veoma zauzeta, imam puno posla i pauziraćemo nedelju dana..:" Đak sav srećan obaveštava svoga dedu: "Dedice moj, biću slobodan nedelju dana i nemam časove, jer mi je nastavnica zauzeta, hajde da idemo na pecanje..." Deda (direktor kompanije) ponovo zove svoju sekretaricu: "Plan je promenjen, moj unuk me moli da provedemo vreme zajedno. Putovaćemo drugi put..." Sekretarica zove svoga muža: "Dragi, moj šef je zauzet, službeni put je odložen..." Muž zove švalerku: "Nećemo moći ove nedelje, žena je odložila put..." Švalerka zove djaka: "Nastave će ipak biti kao i obično..!" Đak zove dedu: "Dedice, nastavnica je rekla da će nastave biti kao i obično, ne mogu da ti pravim društvo..." Deda zove svoju sekretaricu: "Ne sekiraj se, ipak putujemo ove nedelje. Spremaj stvari..." ![]() ![]() Promijenjeno od Enes-am21 (17.08.2009 u 17:54 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Haha,ovaj je vrh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |