|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Mozda je problem u tome sto ti recimo menjas varijaciju 1-CV1, a podeseno je da CV2 svira?
Ne mogu da se setim kako je to islo na i30 ali moguce je da je tu problem. Pokusaj da jos malo pojasnis problem.
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 30.01.2009
Downloads: 38
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Naprimer konkretno upitanju je neki konvertovani ritam rumba od Ace Lukasa,e sad ja bi da to doteram i hteo sam da promeni bas,akomp1,2,3 tj aranzersku pratnju.Vidis ja to promenim i sad kad promeni klavijatura nakon 5 sec sama vrati onako kako je bilo!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Zato što promjene u aranžmanu možeš usnimiti samo pod user sekciju.
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Mislim da razumem kolegu, ovo se desavalo i na iS serijama. Jednostavno, ritam ima "protekciju" i ne da da se boja u ritmu promeni. Ja sam vecito imao problem sa tim na iS50, stavim bass koji sam sredio i prebacio u User a on ga na sledecem taktu vrati u FINGER BASS...
Evo ti i resenje: http://www.yu-midi.com/forum/showthr...hlight=drumkit
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (11.08.2009 u 00:04 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
kod i30 kad konvertujes neki ritam sa styleworks-om on ga napravi tako da je ceo ritam uradjen proko "pattern-a". jedina mogucnost je da udjes u opciju "edit" tamo za odredjeni ritam nadjes opciju "edit pattern", i menjas boju koju hoces, znaci u samom pattern-u. ja sam skontao da je to jedina opcija. to vazi i za drum, perc, bass i acc1-3.
mrsko mi da sad vadim klavijaturu, ali ako negde zagusti da ne mozes da nadjes, sutra cu ti napisati kako detaljno se radi. ali tu negde trazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|