|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Vidi ovo "BoleroBend" pa gde si kolega nisam uopste skontao da si ti napisao post pre mene. Gde ti pomenuti drugar? Jel jos radi u Estradi?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.05.2008
Downloads: 156
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
nazalost su neki ne zahvalni... dok je dzaba dobar si..a cim nedas.. odma si ono... sve najlosije da ne pisem sad ovde..
i to se meni desava cesto imam ja takve kandidate,koji zele za DZ..ali ja brate odma kazem moze, eto sta mi ti nudis za uzvrat. i nema samo pa bice .. nego odma.1 za 1. ili zahlen zi bitte. ne intresuje me. inace sam jako lenj decko, jedva sebi uradim a kamoli drugim. hehehehe. tako da me i vise i ne pitaju. tacno znaju sta ih ceka.. i najvaznije je napraviti se budala.. al nekad momci morate biti iskreni i reci toj osobi " brate tako i tako nemoj da se ljutis i bla bla " kao sto kaze kolega gokili.. moja cena je toliko i toliko ako hoces izvoli ako ne trazi bolje... pa ja. zasto je nas narod tako ne zahvalan.???? ebote ja se radujem kad dobijem nesto na poklon kao malo dete i hvalim tu osobu svugde da sam dobio boje ili ritmove,i cenim tu osobu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|