|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koliko sam cuo,**** set nije odradjen do kraja,znaci par ritmova u onom fazonu sa youtube-a i to je to.Po meni ima dosta ritmova koji mogu da se naprave da zvuce mrak.
Eto npr. slusam ritam ,,dvojka za pa80,, na sajtu G.Radica,kad ono odradjen style od dvojke koju sam koristio na is40!Begin takodje.Samo je semplove iznivelisao po efektima i to je kraj price.Opet,pricam za setove u vezi pa50,60,80.Verovatno je ****.set dugo spreman i vrhunski sniman,ali on meni ne odaje neki utisak ![]() Inace,u osnovi **** i ludorija set je jedna te ista stvar.Promenjeno par stvari i naziv naravno,haha. Promijenjeno od aleksandar031 (03.08.2009 u 14:23 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolege ja sam imao sanse da sviram sad u subotu na ****.set set je mrak nema reci ima sta ti srce zeli imaga jedan prijatelj tu u berlinu hteo sam da ubacim stick i da ga kopiram mali nije dao ali ukrascu ga ja pa ce biti na download
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|