|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ne vredi, moramo kupovati mp3 board..., tuzno ali istinito...
![]() Ili pustati matrice i midi za 4-5000 din, ili svirati za 1000.... Ja bi ipak pre ono prvo... ![]()
![]() |
#2 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
reko da se zalim i ja malko da ne mislite kod mene sve superiska
![]() ko sto neki znaju, radim kao obezbedjenje i disponent u jednoj austrijskoj firmi de se istovara /utovara gvozdje, lim itd ... dolaze soferi iz sve nacije, pa ubacili mene posto sam ja international sa jedne strane a sa druge strane da bi se soferi uplasili mene kad me vide ... ![]() i poceli ovi drugovi slovenci da mi turaju dozne pive ispod papira i dokumentacije koje meni potrebne da ih spremam za istovar. oni misle ko nesto daje dodje prvi na red - a nije uopste tako. ja gledam ko je ranije doso taj istovara ranije nema veze kuj odakle dolazi ... tu su i soferi iz bosne, iz srbije,hrvati, makedonci, bugari, poljaci, madjari, letvija, slovakija, ceska, rumuni pa cak i iz turske. radim u jedan kontajner (kiosk) i otvaram rampe kad dodju s kamionima, ozedneo sam al nemam vise sta da pijem. reko da otvorim jednu dozu pive ... sta imam sve u kese=? lasko pivo 0.5 i jedno malko "sarajevo" ... posto ne smem da pijem kad radim, ne otvaram sebi dozu nego dadnem to jednom svabi da on pije. u zadnji moment ja njemu kazem da mi sipa malko samo da probam pa da mogu reci da sam pio "sarajevsko" pivo ...probam ja, a ono milina bre! nikad sladje pivo nisam gucneo ... nazalost svaba popio sve a meni dao sam jedan guc ![]() moram da kazem ovim soferima da mi nose jos to sarajevsko pivo, jel je veoma odlicno, barem za mene! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ih, imas kod nas tog sarajevskog koliko hoces
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
hocu i ja da se malo zalim... otkako sam na ovom godisnjem odmoru, i otkako sam zavrsio fakultet, ne znam sta da radim od sebe, posebno preko dana, hajd uvece je tu kafana, al po danu umirem od dosade... sta da radim??? bio i na moru, i svirke su tu, i radim na klavijaturi i svasta pomalo, al mi je pravo dosadno... pobudalit cu...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Belaj boy
|
![]()
@Enes-am21-Ti moras podhitno da nadjes devojku.Ako vec imas trazi jos jednu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Enes, upiši još jedan fakultet...
![]()
![]() |
#7 |