|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.07.2009
Downloads: 1720
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
Problem je u tome sto ja ne mogu da dodjem do toga da u klavijaturi formatiram sd karticu,znaci sistem uopste nece da se podigne do kraja.
Ima li slucajno neko stariji OS pa da mi posalje na mail? Moja trenutna verzija je 1.18,a nigdje na netu ne mogu da nadjem staru da skinem. Dodato: Rijesen problem! Zadrzao sam MEDIA + STYLE PLAY i upalio klavijaturu,onda sam ukljucio USB ENABLE na klavijaturi i vezao je kablom na komp. onda mi se na racunaru pojavila korgova SSD memorija i tu sam rucno izbrisao sve iz direktorijuma STARTUP. Posle toga je sve proslo glatko... Promijenjeno od chommycar (21.07.2009 u 17:41 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
| Ćlan 2 Vam se zahvalio, chommycar, za koristan post: | aleksandarpet (18.02.2013), Miki0 (20.12.2011) |
|
|
#2 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.09.2010
Mjesto: BiH
Downloads: 43
Uploads: 6
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Korg PA600QT
![]() |
Pokusao sam da ucitam ove boje u cjelini odavdje http://www.yu-midi.org/forum/downloa...o=file&id=3976 i nisam uspio, a onda mi mi se desio isti ovakav problem pri startovanju PA500 i ovo sto je napisao chommycar u prethodnom postu mi je pomoglo da ga rijesim. Ako se ovo slucajno jos kome desi moze slobodno probati gore navedeno rjesenje koje radi. Ovim nacinom se brise operativni sistem i svi resursi pa ga je potrebno ponovo instalirati zajedno sa resursima fabrickim ili vlastitim. Hvala!
Promijenjeno od Miki0 (20.12.2011 u 14:02 sati) |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|